пʼятниця, 11 травня 2007 12:01

Американка одягає трупи збитих на шосе тварин і фарбує їм кігті

Протягом останніх кількох тижнів люди, що проїжджають повз університет Едвардсвілль у штаті Ілінойс спостерігають дивну картину: на узбіччі дороги валяються трупи тварин з нафарбованими кігтями, вбрані в нарядний одяг. Окрім наряджених мертвих опосумів і єнотів, на шосе, що проходить поряд з університетом, автомобілістів зустрічають незвичайні декорації у вигляді оленячих рогів, покритих золотою фарбою.

Автором дивної інсталяції виявилася студентка художнього факультету університету Едвардсвілль 24-річна Джесіка Мей, мешканка міста Вест-Лафаєтт. В інтерв"ю місцевій газеті вона сказала, що не є активісткою із захисту прав тварин. Єдиною метою, за словами дівчини, було перевірити, чи задумаються люди про тварин більше, якщо на тих будуть надіті людські речі.

Відомо, що багато диких тварин гинуть під колесами машин, коли намагаються перейти дорогу. "Це мій спосіб зупинитися і висловити пошану цій тварині. Я не вважаю це огидним, але цілком зрозумію тих людей, кому не сподобається те, що я роблю", - говорить Мей.

Процес прикрашання тварин не найприємніший, як описує студентка. Робота обов"язково проходить у рукавичках, оскільки багато тварин встигають розкластися, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Американка одягає трупи збитих на шосе тварин і фарбує їм кігті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути