понеділок, 22 жовтня 2007 13:51

Американець отримав 30 років в"язниці за крадіжку пампушки в магазині

Річ у тім, що під час крадіжки він відштовхнув співробітницю магазина, яка намагалася його затримати, що витлумачили як напад. Ситуація також погіршилась кримінальним минулим чоловіка.

41-річного Скотта Мастерса, затриманого за спробу винести під светром пампушку з магазина, в результаті звинуватили в крадіжці із застосуванням фізичного насильства. Саме так американські власті витлумачили копняк співробітниці магазина.

За такий злочин передбачається 15 років тюремного ув"язнення, але оскільки у пана Мастерса раніше був кримінальний досвід, суд виніс ухвалу подвоїти цей термін.

Скотт Мастерс зізнався в крадіжці пиріжка, але заперечує напад на службовку магазина. Вже у в"язниці він повідомив: "Грабіж із застосуванням фізичного насильства? За пампушку? Неймовірно. Я б ні за що не штовхнув жінку за пампушку".

Крім того, Мастерс сказав, що в нього навіть не було можливості поласувати своєю здобиччю – він викинув пиріжок, коли рятувався втечею.

У свою чергу, шеф поліції Фармінгтона (Міннесота) Рік Бейкер заявив, що крадіжка в магазині і напад підпадають під статтю про розкрадання майна із застосуванням насильства, при цьому ступінь застосованої сили і вартість майна значення не мають. "Справа не в пиріжку, – сказав пан Бейкер. – Справа в нападі", повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Американець отримав 30 років в"язниці за крадіжку пампушки в магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути