четвер, 25 грудня 2008 16:53

Американця заарештували за домашню стоматологію для бідних

Житель міста Пікскілл (штат Нью-Йорк) був арештований за те, що відкрив у себе вдома зуболікувальний кабінет, передає агентство Associated Press. Карлос Флорес приймав "пацієнтів" на кухні свого будинку.

Представники поліції заявили, що дізналися про нелегальну роботу Флореса після того, як один з його клієнтів звернувся в лікарню. Пацієнт поскаржився на те, що лікував його Флорес, який переїхав до США із Еквадору, зламав йому зуб, коли намагався його видалити.

При обшуку будинку поліція вилучила у жителя Пікскілла стоматологічне крісло, лікарські препарати та медичні інструменти. За даними агентства, в якості анестезуючого засобу Флорес пропонував своїм клієнтам алкоголь.

Флорес розповів поліції, що відкрив зуболікувальний кабінет, бо хотів допомогти бідним латиноамериканцям, які живуть у США і не можуть дозволити собі відвідувати клініки, оскільки не мають можливості оплатити послуги, що надаються. Затриманого було пред"явлено звинувачення в занятті лікарською практикою без відповідних ліцензії та дозволів.
Зараз ви читаєте новину «Американця заарештували за домашню стоматологію для бідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути