Ексклюзиви
середа, 10 вересня 2008 18:56

Алла Мазур показала свою дитину і розповіла про її батька (ФОТО)

Алла Мазур потрапила в епіцентр жовтої преси, коли завагітніла. Ще більший інтерес до її персони був спровокований інтригою: від кого народить телеведуча. Але ця тема не коментувалася, як і все інше, пов"язане з її положенням. Розмови про вагітність були майже "табу" для Алли Мазур.

"Тільки конкретні поради: що потрібно буде дитині, що узяти з собою в пологовий будинок. Мені здавалося, чим менше знаєш, тим міцніше спиш. Поклалася на власні інстинкти та інтуїцію. Тому принципово не давала інтерв"ю. Всі ми живемо в одному соціумі і варимося в його стереотипах. Наслухавшись, які бувають складнощі під час вагітності, елементарно боялася злякати своє щастя. Адже сама почувалася чудово і без проблем працювала майже до сьомого місяця".

Довгоочікуваний Артемка з"явився на світ кілька місяців тому. І змінив мамине життя на 180 градусів. Тепер денний графік Алли висить на холодильнику і залежить від годування малюка. "Але ми періодично вносимо корективи: додаємо купання, масаж, заняття на м"ячику, вже починаємо вводити прикорм". Це зараз вже налагодилася така "система".

Найважчий для Алли був день, коли повернулися з пологового будинку додому. Довелося все організовувати з нуля. Але Аллі у всьому допомагає тато Артема. Він першим привітав її з народженням сина. "Він примчався з величезним букетом троянд, а удома вже чекала купа подарунків. Він якраз був зайнятий облаштуванням дитячої: замовив комод, ліжечко, пенальний столик". "Наш тато не політик, і не олігарх і непокоїтися з приводу впливу на мою професійну діяльність не варто", - говорить телеведуча.

Привітала Аллу Мазур з народженням сина і Прем"єр-міністр. Тимошенко прислала для Артема чудову колиску. Від спікера парламенту Яценюка прислали букет.

Зараз Артемчик і друг, і помічник мамі. "Ми разом долаємо складнощі. Я щиро співчуваю - моєму хлопчикові ще стільки слід навчитися! Ходити, розмовляти, шнурки зав"язувати. Я досі пам"ятаю свою дитячу драму - довго не могла навчитися зав"язувати шнурки. Вже майже вся група дитячого садка впоралася з цим завданням, у мене все не виходило. У сімейному альбомі є фото, де я ховаю ногу за ногу, щоб не було видно цих злощасних шнурків. Добре, що я це пам"ятаю, і для Артемки з подібного трагедії не робитиму. Адже головне - не робити з дрібниць трагедію, треба просто насолоджуватися життям!".

VIP

Зараз ви читаєте новину «Алла Мазур показала свою дитину і розповіла про її батька (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути