Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2019 07:00

Яким знакам зодіаку вдасться розбагатіти – прогноз астролога на 25 червня

Яким знакам зодіаку вдасться розбагатіти – прогноз астролога на 25 червня
25 червня - добрий час для початку подорожі. На туристів чекатимуть цікаві відкриття. Фото: goroskop.guru

25 червня робота ітиме повільно, зате легко буде виявити недоліки у нових проектах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Людям не властива буде стриманість і дипломатичність. Вони говоритимуть правду у вічі, - каже астролог. - Не поспішайте ображатися. Прислухайтеся. У вас буде можливість оцінити нову точку зору на відомі вам речі. Добрий час для початку подорожі. На туристів чекатимуть цікаві відкриття. Більше рухайтеся. Зростуть заробітки в Овнів, Тельців і Раків. Багатшими себе відчують Леви і Водолії".

Овен

Усе йтиме за планом. Рівень заробітку продовжує зростати. Не варто купувати обладнання для спортивних залів та туризму. Воно не служитиме довго.

Телець

У кишені з'явиться резервна сума. Розумна фінансова політика забезпечить ваше безбідне існування у майбутньому. Не легковажте. Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками.

Близнюки

Здійсніть усі необхідні покупки та виплати у першій половині дня. Ввечері з грошима не щаститиме. Порівнюйте власні добрі наміри з бажаннями обранців. Їм може бути потрібна ваша допомога, а не подарунок.

Рак

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід. Хочеться як краще. А виходить як завжди. Змиріться. Поки що в особистому житті більше проблем, аніж щасливого спілкування.

Лев

Почуватиметеся впевнено. Дефіциту фінансів не буде. Майнові питання вирішуватимуться на вашу користь. Відкладіть придбання товарів для дому. Розпочинайте ранок з інтенсивної гімнастики.

Діва

Збільшується список термінових виплат. При цьому збільшення доходу не передбачається. Зумійте по-хазяйськи розпорядитися наявною сумою. Знижуйте калорійність страв. Легко набиратиметься зайва вага. Придбайте абонемент у тренажерну залу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що можна їсти та робити на Петрів піст

Терези

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей.

Скорпіон

Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину. Обмежте кількість спілкування протягом дня. Інакше ввечері ви не матимете бажання й сил піти на побачення. А воно може бути вельми цікавим.

Стрілець

Гроші надходитимуть вчасно. Великі суми витрачатимуться на потреби родини. Дратуватимуть найменші дрібниці у поведінці близьких. Не давайте волю емоціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим загрожує спека в Україні

Козеріг

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

Водолій

У сфері фінансів намітяться зміни на краще. Не втрачайте здорового практицизму. Зашкодити своїй кишені ви можете, якщо почнете задовольняти усі свої бажання.

Риби

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте участі в авантюрних проектах. В результаті ви можете недорахуватися частини власних грошей.

В останній тиждень червня зачекайте з операціями на голові та шлунку. Не можна купувати мотоциклів, легкових авто і тракторів.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам зодіаку вдасться розбагатіти – прогноз астролога на 25 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути