неділя, 23 червня 2019 20:00

Астролог розповіла, чого не можна робити в останній тиждень червня

Астролог розповіла, чого не можна робити в останній тиждень червня
В останній тиждень червня зачекайте з операціями на голові та шлунку. Фото: slovofraza.com

Місяць спадає. Перед тим, як щось робити, зазирніть усередину себе, прислухайтеся до свого серця. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Робитимете вибір, який здасться нелогічним для інших, але правильним для вас, - говорить астролог. - Добре пройде лікування у санаторії та відпочинок на морі. В останній тиждень червня зачекайте з операціями на голові та шлунку. Не можна купувати мотоциклів, легкових авто і тракторів".

Присвятіть час водним процедурам.

"Купайтеся у чистих водоймах. Не занурюйтеся у холодну воду. Нагадає про себе цистит. Займіться виведенням шлаків. Корисною буде дієта. Добре висипайтеся. Здоровий сон налаштує мозок на ефективну роботу", - каже Максимова.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Виходитимуть з ладу смартфони та ноутбуки. Спокійніше сприймайте дрібні неприємності. Від середи справи підуть краще. Якщо правильно сплануєте витрати на тиждень, нестачі коштів не відчуєте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Колеги відволікатимуть від роботи балачками та чутками. Швидкого заробітку годі чекати. Сплануйте витрати на липень. Опинитеся в любовному трикутнику. Ви подобатиметеся одній людині, а закохаєтеся – в іншу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Генеруватимете цікаві ідеї. Вашій творчості та смаку заздритимуть інші. Робитимете неперевершені ремонти, малюватимете цікаві полотна та писатимете неповторні вірші. Кохані будуть задоволені з того, що це ще й принесе гарні заробітки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це період стабільності і душевної близькості. Приймайте людей такими, якими вони є. Пробачайте невдалі вчинки та слова. Від вас віятиме батьківським теплом. Розумні та цікаві поради допоможуть друзям знайти своє місце у цьому світі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почуватиметеся вразливими та сентиментальними, часто поступатиметеся своїми принципами. Вас легко буде переконати. Подумайте, чи варто піддаватися тиску та маніпуляціям.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Період затишшя на роботі та в особистому житті розпочнеться у липні. Тому всі нагальні справи краще виконати до вихідних. Далі вони просуватимуться важче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека продовжується: назвали найжаркіші області

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень перевірятиме на здатність діяти порядно. Опинятиметеся перед вибором: взяти участь в авантюрі чи чесно іти до своєї мети. Не дорахуєтеся грошей після візиту на ринок. Стежте, скільки здачі вам дають продавці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не очікуйте подяк. Оточуючі часто не помічатимуть, скільки усього ви робите для них. Заробітки зростають, але на руки ви отримаєте лише половину суми. Не дозволяйте ревнощам затьмарювати ваше подружнє життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зосередитеся на самовдосконаленні. З головою пірнете у навчання та покращення професійних здібностей. Заробітки зростають. Результатом своєї праці залишитеся задоволені.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

З'явиться чимало бажаючих протистояти Вам. Не дозволяйте недоброзичливцям спинити вас і завадити реалізації планів. Собаки гавкають, а караван іде.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Додаткових заробітків очікувати марно. Розраховуйте на кошти, які вже маєте у кишені. Невдалим словом чи рішенням прикличете на себе гнів оточуючих і збільшите армію недоброзичливців. Будьте вірними своїм партнерам. Посильте догляд за зубами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Опинятиметеся у потрібному місці і в потрібний час. Але несподівано можете стати іншим на заваді. Усім не вгодиш. Проігноруйте критику. Рухайтеся своїм шляхом. Заробітки зростають. Не спішіть витрачати кошти. Накопичуйте заощадження.

21 червня для жителів Північної півкулі настав День літнього сонцестояння. Це найдовший день року. Після нього дні почнуть ставати коротшими, а ночі - довшими.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чого не можна робити в останній тиждень червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути