середа, 20 лютого 2008 19:52

Як дворічний син Вікторії Бекхем танцює брейк-данс (ФОТО)

Останній тур "TheReturn ofthe SpiceGirls" групи SpiceGirls, що знов возз"єдналася, добігає кінця. Позавчора відбувся концерт в Нью-Йорку, на якому дворічний син Вікторії Бекхем виступив з групою і викликав шквал оплесків.

Сьогодні Крузу Девіду виповнюється три роки. На сцені він несподівано для всіх вирішив станцювати брейк-данс. Прагнення дитини виділитися, мабуть, виявилося повною несподіванкою для всіх учасниць SpiceGirls, окрім Вікторії. Жінки сміялися і були приголомшені розкутістю Круза, молодшого сина Девіда та Вікторії Бекхемів, який ніяк не хотів покидати сцену, повідомляють відвідувачі концерту.

Група Spice Girls зіграє останній концерт 26 лютого, залишилося ще п"ять виступів - два в США і три в Канаді. За словами Джері Холліуелл, група більше ніколи не возз"єднається. Частина концертів в Сіднеї, Пекіні, Кейптауні та Буенос-Айресі була скасована у зв"язку з бажанням виконавців проводити більше часу з родиною, повідомляє Spletni.

Зараз ви читаєте новину «Як дворічний син Вікторії Бекхем танцює брейк-данс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути