вівторок, 01 квітня 2008 12:29

Як активізувати сексуальне життя після народження дитини

Як показало недавно проведене дослідження, кращий спосіб повернути романтику у відносини - змусити партнера займатися домашньою роботою. Жінка менше втомлюватиметься, відчуватиме себе ціннішою і захоче зайнятися любов"ю перш, ніж заснути.

Результат цього дослідження демонструють, що партнер, готовий розділити з жінкою роботу по будинку, дає їй відчуття пошани і розуміння. Це також означає, що жінка не витрачатиме всю свою енергію на ведення домашнього господарства, а зможе насолодитися фільмом або келихом вина в компанії свого коханого в кінці дня. Розподіл обов"язків по будинку може бути чудовим вирішенням багатьох проблем в шлюбі.

Проте що робити, якщо чоловік допомагає по будинку, а сексуальне життя краще не стає. 31-річна мати Шерон з Брісбейна (Австралія) відзначає: "У нас є 2-річна донечка, і бути мамою чудово. Це наповнює твоє життя новим сенсом, одне я не вважаю це особливо сексуальним".

"Я не відчуваю себе "апетитною матусею", - швидше навпаки. Я відчуваю себе винуватою, і ми уникаємо розмов про це. Після цілого дня, проведеного з дочкою, приготування вечері, останнє, про що я думаю, так це як вдовольнятиму свого чоловіка в ліжку. У ті дні, коли я працюю, у мене після семи вечора закриваються очі", - додала вона.

Сексолог Лаурі Берман відзначає, що немає нічого дивного в тому, що після народження дітей сексуальне життя відходить на другий план. Хоча зльоти і падіння трапляються в будь-яких відносинах, важливо не допустити, щоб затишшя в сексуальному житті стало нормою. Задовольняючі обох партнерів інтимні відносини є одним з найбільш важливих аспектів здорового шлюбу, відзначає експерт, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Як активізувати сексуальне життя після народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути