середа, 05 червня 2019 13:19

9-річній Олександрі Шевчук терміново потрібні гроші на обстеження та операцію на нирках

Автор: Фото надане Анною Шевчук
  9-річна Олександра Шевчук народилася з вродженою спинномозковою грижею
9-річна Олександра Шевчук народилася з вродженою спинномозковою грижею

9-річна Олександра Шевчук із села Шамраєво Благовіщенського району на Кіровоградщині народилася з вродженою спинномозковою грижею, синдромом натягнутого спинного мозку, синдромом Кіарі, порушенням тазових органів, двостороннім гідронефрозом і хронічною нирковою недостатністю. Перенесла 6 операцій. Останню - на спинному мозку. На контрольне обстеження перед операцією на нирках потрібно понад $5 тис.

"Сашуня народилася з багатьма важкими діагнозами. Незважаючи на це, донечка відвідує школу, радіє життю. Через порушення тазових органів змушена ходити в памперсах. Донечка кожні 4 години терпить катетеризацію. Спить із катетером Фолея​ та сечепакетом.

За свої 9 років перенесла 6 важких операцій в Україні та за кордоном. Остання на спинному​ мозку була в Ізраїлі 25 листопада 2018-го у клініці​ Рамбам​ Ізраіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Марійка перебуває у важкому стані" — новонародженій дівчинці на термінове обстеження потрібно 15 тис. євро

Тепер потрібне контрольне обстеження для подальшої​ операції на нирках. Воно коштує 5150 доларів. Я Сашуню виховую одна. Допомогти мені нікому. Тому звертаюся до небайдужих людей. Прошу допомогти донечці бути такою, як і всі діти", - розповіла Gazeta.ua мати Ганна Шевчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 8194 3846 (Шевчук Ганна Федорівна), її контакти: (098) 297 91 86.

Фото надане Ганною Шевчук

Зараз ви читаєте новину «9-річній Олександрі Шевчук терміново потрібні гроші на обстеження та операцію на нирках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути