пʼятниця, 27 квітня 2007 18:20

95-річна американка стане найстаршою випускницею коледжу

95-річна мешканка штату Канзас Нола Охс (Nola Ochs) 12 травня 2007 року стане найстарішою випускницею коледжу, повідомляє Associated Press. Попередній рекорд, зафіксований у Книзі рекордів Гіннеса, належить 90-річній Мозель Річардсон (Mozelle Richardson), що отримала у 2004 році диплом по журналістиці в університеті Оклахоми.

За словами Ноли Охс, вона вирішила продовжити освіту після того, як у 1972 році помер її чоловік Вермон, з яким вони прожили разом 39 років. За останні 25 років вона час від часу проходила різні курси, що входять у програму коледжу, і тепер від диплома про загальну освіту з історичним ухилом її відокремлює останній 30-годинний курс.

Особливою радістю для Ноли стало те, що разом з нею диплом отримуватиме її 21-річна внучка Александра Охс (Alexandra Ochs). Після вручення диплома Нола, у якої чотири сини (один з яких помер у 1995 році), 13 внуків і 15 правнуків, планує пройти ще кілька курсів у місцевому коледжі, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «95-річна американка стане найстаршою випускницею коледжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути