Ексклюзиви
середа, 09 вересня 2009 16:42

111-кілограмова британка померла від дієти перед весіллям (ФОТО)

 

Дієтологи регулярно застерігають від експериментів з екстремальними дієтами, але, на жаль, не всі прислухаються до порад профі. Так, в Британії сталась справжня трагедія: дівчина, що вирішила схуднути перед весіллям, померла.

Британка Саманта Клоу важила 111 кілограмів і вирішила схуднути перед весіллям, сівши на жорстку дієту, згідно з якою вона могла дозволити собі мінімальну кількість кілокалорій на день. Дівчина дійсно скинула 19 кілограмів за 11 тижнів. На дванадцятому тижні дієти її тіло, що лежало на підлозі її будинку, знайшов наречений Ендрю Сміт. Медики врятувати 34-річну співробітницю металургійного заводу з Лідсу не змогли.

"Вона хотіла схуднути перед весіллям і довести всім, що у неї сильний характер", - наводить The Sun слова матері загиблої. За даними розтину, Саманта померла від серцевої аритмії. Слідство з"ясовує, чи могла дієта спровокувати серцевий напад у молодої жінки.

За даними газети, дівчина, перш ніж сісти на дієту LighterLife, яка передбачає прийом спеціальних харчових наборів, проконсультувалася зі своїм лікарем.

Щоденний раціон Саманти включав 530 калорій, тоді як жінці її віку і комплекції необхідно як мінімум 1900-2000 калорій на день.

Як відзначають британські видання, це вже другий смертельний випадок серед людей, які використали дієту LighterLife. Так, в кінці минулого року жінка, яка сиділа на дієті, померла від набряку головного мозку, випивши чотири літри води за дві години. Представники компанія LighterLife, що розробила дієту, заявили, що смерть 40-річної Жаклін Хенсон наступила в результаті трагічної випадковості, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «111-кілограмова британка померла від дієти перед весіллям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути