четвер, 31 січня 2008 17:45

На Донеччині біля відділення банку затримали озброєного чоловіка

У Краматорську (Донецька область) біля одного з відділень "Приватбанку" співробітниками Державної служби охорони (ДСО) був затриманий чоловік з рушницею, зарядженою бойовими патронами.

Підозрілого невідомого помітив банківський інкасатор, який прибув у складі бригади на службовому автомобілі для інкасації. Він звернув увагу на чоловіка, який самотньо стоїть біля відділення, що інкасується, у якого з-під підлоги куртки випав предмет, схожий на обріз рушниці. Діючи строго в рамках службових повноважень і згідно спеціально розробленої в банці інструкції, інкасатор повідомив про це в підрозділ ДСО і описав прикмети підозрюваного. Протягом 2-х хвилин прибулі співробітники ДСО затримали невідомого.

Затриманим виявився житель Краматорська 1964 року народження. Працівники міліції вилучили у нього обріз рушниці "Мосина" калібру 7,62 мм з п"ятьма патронами, один з яких був в патроннику.

Оперативні співробітники міліції з"ясовують, з якою метою затриманий знаходився біля відділення Приватбанку - у момент інкасації грошей, із зарядженою зброєю. Також перевіряють на причетність його і вилученої зброї до скоєння інших злочинів. Після проведення відповідних експертиз проти затриманого буде порушено кримінальну справу за фактом зберігання вогнепальної зброї і боєприпасів, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині біля відділення банку затримали озброєного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути