четвер, 07 серпня 2008 10:17

Колишній військовий "виховував" дітей армійськими прийомами

На Хмельниччині колишній військовий вирішив у свій спосіб виховувати двох неповнолітніх дітей. 13-річну дочку чолов"яга змусив віджиматися від підлоги, а 8-річного сина – рахувати кількість силових вправ. Коли дівчинка вже безсило лежала на підлозі – батько вирішив її підбадьорити кількома ударами телефонного дроту по спині.

До хмельницької міліції зателефонувала жінка та розповіла, що її колишній чоловік знущається над дочкою. Правоохоронці прибули на місце за 30 хвилин. Та цього часу екс-військовому вистачило, щоби дівчинка потрапила до лікарні.

Сергій Кушнір, керівник слідчого відділу Хмельницького РВ міліції: "Коли дочка почала віджиматися, вона, зробивши декілька віджимань, сказала, що більше не може, оскільки немає сил. Тоді батько вдарив її кулаком по спині та взяв телефонний шнур, обрізав його, склав удвоє та почав наносити ним удари по тілі дівчинки і наказав продовжити віджиматися".

Чолов"яга знущався над дочкою, доки не приїхала міліція. Дівчинку одразу відвезли до лікарні, а її кривдника затримали. На тілі постраждалої медики нарахували більше 50-ти слідів від ударів телефонним дротом. Тепер її батько розповідає, що дуже жалкує про те, що вчинив.

Та правоохоронці таким розповідям не вірять. Мовляв, вже не перший раз приїжджали до колишнього військового та вмовляли не знущатися над дітьми й колишньою дружиною. Проти розбишаки вже порушена кримінальна справа. За знущання над власною дитиною чоловіку загрожує п"ять років в"язниці, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину « Колишній військовий "виховував" дітей армійськими прийомами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути