неділя, 29 вересня 2013 14:21

Дорогі байки та віскі - байкери закрили літній сезон
44

Фото: ФОТО: Ольга Каменєва

До столичного салону "Харлі Девідсон" в суботу з'їхалося з півсотні байкерів не лише з України, а й з Росії, Молдови та Білорусі. Звідти вони колоною через все місто поїхали святкувати закриття байкерського сезону в один із заміських ресторанів.

"Нам всім не страшний ні дощ, ні холод, коли мова йде про те, щоб разом зібратися і погуляти. Тим більше і подія така, що гріх не приїхати", - каже один із байкерів, який паркує свого "Харлея".

Майже з кожного мотоцикла грає рок. Байкери в шкіряних куртках та брюках. На голові окуляри та чорні бандани. Більшість носить бороду. На пальцях купа перснів, а на зап'ястях браслетів. На вулиці плюс п'ять тепла, тому більшість зігріваються кавою, а деякі й віскі. П'ють прямо із горла, як пиво.

"Байкери люблять хильнути. Але жоден справжній байкер ніколи не сяде за байк п'яним. Так само міф, що всі байкери ходять з жирною головою і воняють. Можете мені не вірити, але в мене під пахвами одеколон. Насправді майже всі байкери - забезпечені люди. Байки - просто хобі", - каже байкер на прізвисько Слон з Одеси.

Колоні передують дорогі позашляховики "Лексус" та "Рендж Ровер".

Зараз ви читаєте новину «Дорогі байки та віскі - байкери закрили літній сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути