субота, 24 серпня 2013 17:37

Бомбардування Сталінграда відзначили байкерським шоу
15

Фото: ФОТО: ridus.ru

250 тисяч глядачів подивилися міжнародне байк-шоу "Севастополь-Сталінград" - безпрецедентний захід, організований "головним байкером Росії" Олександром Залдостановим (Хірургом).

Байк-шоу представляє собою цілий комплекс заходів, розтягнутих майже на три дні. У перший день, власне 23 серпня, на відкритті співала "Арія", а також групи UDO і Rasmus, а вже сьогодні небо над Волгоградом прикрасить повітряний пілотаж легендарної групи "Російські витязі", а на майданчику байк-шоу виступлять відомі російські рок-групи "Кіпелов", Slot і "Ногу звело".

Крім виступів відомих рок-груп, серцевину шоу становила театралізована вистава, яке почалося з того, що над головами глядачів у небо злетів німецький літак, який нагадав глядачам і учасникам про найбільш трагічні дні в історії міста - бомбардуванню Сталінграда 23 серпня 1942.

У заключній частині шоу городяни і гості з інших регіонів країни побачили чудове піротехнічне шоу і салют перемоги.

У неділю колона мотоциклістів доставить у волгоградський храм Всіх Святих на Мамаєвому кургані ікони рівноапостольного великого князя Володимира, благовірного князя Олександра Невського і праведного воїна Феодора Ушакова.

Зараз ви читаєте новину «Бомбардування Сталінграда відзначили байкерським шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути