субота, 13 липня 2013 12:58

На фестиваль "The Best City.UA" приїхало півтори тисячі байкерів
9

Фото: Фото: Сергій Рибалко

Вчора, 12 липня, у парку відпочинку "Новоселиця" під Дніпропетровськом відкрився міжнародний музичний фестиваль "The Best City.UA". На нього приїхало більше двадцяти тисяч чоловік з України, Росії, Польщі, Німеччини й півтори тисячі байкерів.

Колона байкерів проїхала центральною дорогою парку "Новоселиця". Частина чоловік закрила обличчя від вітру чорною полотняною маскою й шоломом, на руки, ноги і груди одягли захисні щитки. Вишикувались рядами біля наметового містечка, поряд розбили власне.

Попереду колони червоний саморобний мотоцикл схожий на автомобіль на трьох колесах. Задня частина від спортивного "Фольксвагену", передня з металевих труб й колеса.

"Бути байкером - це мистецтво. Свого коня зробив з металобрухту, бо не хотів їздити на чомусь банальному, - повідомив власник байку Дмитро з Дніпропетровська. – Нас тут півтори тисячі з України, Прибалтики, Польщі, Молдови, Угорщини, Росії. Приїхали послухати якісний рок від "Би-2", "Нічних снайперів", "Хьордс". Також проведемо конкурс "Міс Харлі Девідсон", переможниця поїде в Америку".

Територія парку займає три тисячі квадратних метрів, її поділили на зони. На першій розбили пляж. На другій організували козацьке містечко. На третій відкрили наметове містечко. На ще одній поставили чотири сцени, центральну й три додаткових, де виступали молодіжні гурти й проводили майстер класи з йоги, самбо, аеробіки.

"Бест Сіті" має на меті популяризувати Україну в світі й українську сучасну музику, - розповів організатор фестивалю Олександр Вілкул. – В майбутньому на ньому буде ще більше українських гуртів, й продовжуватимемо запрошувати світових зірок".

В перший день фестивалю виступили гурти "Танок на майдані Конго", "ВВ", "Нічні Снайпери", "Хьордз", "Гьюно Ейпс". В Україні фестиваль проходить вдруге, вперше відбувся минулого року. Квиток коштує 300 гривень. Триватиме до 14 липня.

Зараз ви читаєте новину «На фестиваль "The Best City.UA" приїхало півтори тисячі байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути