понеділок, 15 жовтня 2012 15:58

На Тижні моди глядачі стояли в черзі до туалетів
30

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Вчора у столичному "Мистецькому арсеналі" завершився Український тиждень моди. У ньому взяло участь 45 дизайнерів і 20 тис. гостей.

Біля жіночого туалету в столичному "Мистецькому арсеналі" у черзі стоять 16 дівчат. У вбиральні працює три кабінки.

"Дівчата, майте совість! Що можна робити в туалеті 15 хвилин? Ви ж тут не одні. Попісяли, руки помили і на вихід", - каже брюнетка на високих підборах.

Коли не витримує, біжить у кабінку для інвалідів-колясочників. Решта відвідувачок обступають чотири дзеркала. Одна підводить губи, інша розчісує тонко вищипані брови і поправляє зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подолян повернув у моду максі-спідниці, Бублик — тоненькі пояси і окуляри

"У понеділок приїхали додому о 4 ранку, - каже подрузі рудоволоса, доки припудрює щоки. - Я спала, як мертва, не чула навіть, як Максим на роботу збирався. Нас два дні в будинку не було. Літали на вихідні до Парижу. Макс купив мені нову шубу і пальто від Сhanel за 4 тисячі євро. Одягла його вчора на вечірку, а до нього все чіпляється. Прийшла в клуб як курка. Більше одягати не буду, відвезу мамі, нехай доношує. Краще б купила дві нові сукні."

Дівчина у фіолетовій міні-спідниці кладе клатч на умивальник. Він падає, розкривається. З сумки вилітає Nokia у позолоченій панелі, інкрустована рубінами візитниця, червоний блиск MaxFactor і два презервативи. Дівчина складає майно до сумочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вихід на подіум столичні моделі отримують по $100

Усі покази затримують на 30-40 хв. Деякі — до 1 год. Журналісти київських телеканалів продовжують записувати стендапи на подіумі. Глядачів не пускають у зал.

"У мене в "запрошенні" написано, що о 18 має початися показ. Покличте мені когось з організаторів. Я що в зоопарк прийшла, що маю в черзі стояти. У мене місце у першому ряду", - обурюється жінка у фіолетовому береті.

Журналістка одного з телеканалів з 8-го разу записує стендап на подіумі. Блондинка тричі збивається, двічі забуває слова та ще раз ступає не з тієї ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Альонова пропонує жінкам одягати зручний одяг ніжних відтінків

Завершує тиждень моди показ дизайнера Олексія Залевського. За 5 днів покази відвідали співак Андрій Кравчук, модель Сніжана Онопко, футболіст Олександр Шовковський з дружиною-дизайнером Ольгою Альоновою, дружина співвласника мережі ресторанів "Козирна карта" Ірина Турбаєвська, телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча, перукар В'ячеслав Дюденко, невістка екс-президента Єлизавета Ющенко.

 

Зараз ви читаєте новину «На Тижні моди глядачі стояли в черзі до туалетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути