четвер, 21 лютого 2019 14:46

Увірвався терпець: Денисова висловила протест російській омбудсменші

Увірвався терпець: Денисова висловила протест російській омбудсменші
Українська омбудсмен висловила протест Москальковій через Карпачову. Фото: РОСЗМІ

Уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денисова висловила свій протест російському омбудсмені Тетяні Москальковій.

Напередодні Москалькова вирішила відвідати полонених моряків разом з екс-омбудсменом Ніною Карпачовою, передають Крим.Реалії.

"Протягом тривалого часу я неодноразово зверталася до Москалькової з проханням надати мені дозвіл на відвідування затриманих моряків. Мене поінформували, що ухвалення рішення щодо мого відвідування поранених належить до компетенції ФСБ і ФСВП. Водночас російська сторона допустила до українських моряків Ніну Карпачову, яка, на відміну від мене, не уповноважена представляти інтереси України у відносинах у сфері захисту прав людини між нашими держав", написала Людмила Денисова у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москалькова намагалася спровокувати полоненого моряка

Вона також додала, що Москалькова разом з екс-омбудсменом відвідували полоненого капітана риболовецького судна "ЯМК-0041" Віктора Новицького.

Також Карпачова відвідувала студентів коледжу в окупованій Керчі, де у 2018 році розстріляли учнів.

Уповноважена РФ з прав людини Тетяна Москалькова скасувала зустріч із українською омбудсвумен Людмилою Денісовою, яка мала відбутися сьогодні, 14 січня. Представниця Росії написала у СМС-повідомленні, що нібито має термінове позапланове відрядження.

Зараз ви читаєте новину «Увірвався терпець: Денисова висловила протест російській омбудсменші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути