пʼятниця, 01 лютого 2019 21:40

Москалькова намагалася спровокувати полоненого моряка

Москалькова намагалася спровокувати полоненого моряка
Москалькова хотіла політизувати справу моряків. Фото: ТАСС

Адвокат передав розповідь військовополоненого українського моряка Дениса Гриценко про відвідування російської омбудсвумен Тетяни Москалькової.

"Разом з моїм колегою адвокатом Володимиром Музюкіним відвідали сьогодні в СІЗО "Лефортово" військовополоненого Дениса Гриценко. Денис почувається добре. Скарг на здоров'я немає. Перебуваючи в камері, робить фізичні вправи, підтримує себе у формі", - написав адвокат Микола Полозов у Facebook.

"Тиждень тому в камеру до Гриценко зайшла омбудсмен Москалькова. Прямо з ходу почала питати: "Ну ви (моряки) ж там проривалися?" На що Денис їй відповів, що якщо навіть російські судді просять не політизувати справу, то навіщо це робить омбудсмен, тим більше в такій провокаційною формі. Москалькова поспішно пішла", - написав він.

Адвокати також говорили з Денисом Гриценко про майбутні слідчих діях і засіданні з розгляду апеляційної скарги в Мосміськсуді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Така увага лякає російську владу" - адвокат Микола Полозов розказав подробиці майбутнього суду

"Пошта до Гриценко доходить з перебоями. Від рідних листи йому не передають. Будемо з'ясовувати, коли хто відправляв, і вимагати з СІЗО їх передати. Але буквально два дні тому прийшов лист від Міністерства освіти України з дитячими малюнками. Денис Гриценко попросив передати, що дякує всім діткам за їх прекрасні малюнки. Денис в повному порядку, продовжує боротися і передає привіт всім військовополоненим бойовим товаришам!" - повідомив Полозов.

Уповноважена РФ з прав людини Тетяна Москалькова скасувала зустріч із українською омбудсвумен Людмилою Денісовою, яка мала відбутися сьогодні, 14 січня. Представниця Росії написала у СМС-повідомленні, що нібито має термінове позапланове відрядження.

Зараз ви читаєте новину «Москалькова намагалася спровокувати полоненого моряка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути