понеділок, 12 лютого 2018 13:26

Готовий на 27%: розповіли про будівництво автопідходів "Тавриди" до Кримського мосту
4

Будівництво автопідходів траси «Таврида» до Кримського мосту на окупованому півострові.
Фото: Facebook
Будівництво автопідходів траси «Таврида» до Кримського мосту на окупованому півострові.
Будівництво автопідходів траси «Таврида» до Кримського мосту на окупованому півострові.
Будівництво автопідходів траси «Таврида» до Кримського мосту на окупованому півострові.

Так званий голова державного комітету дорожнього господарства окупованого Криму Сергій Карпов і представники АТ "ВАД" розповіли про хід робіт на автопідході до Кримського мосту і 1-2 етапи будівництва траси "Таврида".

Про це повідомляється на сторінці окупантів Державний комітет дорожнього господарства Республіки Крим у Facebook.

"На основному ходу автопідходу вже вкладено 7 км асфальтобетону в чотирисмуговому виконанні з 8,6 км, передбачених проектом. На завершальній стадії перебуває влаштування насипу земляного полотна - його готовність становить вже 93%. Верхній шар основи завершено на 84%, а нижній шар покриття - на 80%", - йдеться у повідомленні.

За словами окупаційної влади, готовність 1-го етапу "Тавриди" становить 36%, на етапі протяжністю в 70 км укладено 24 км асфальтобетонного покриття у двосмуговому виконанні. Верхній шар основи і нижній шар покриття на об'єкті виконані на 18%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти показали, як знищують житло сімферопольців під "будівництво століття"

"Готовність 2-го етапу "Тавриди" протяжністю 50 км становить 27%. На етапі заасфальтовано 13,5 км у двосмуговому виконанні, що становить майже 30% від загального обсягу на ділянці", - зазначається.

Крім того, окупанти зазначають, що роботи на автопідході до Кримського мосту і етапах будівництва автодороги "Таврида" ведуться відповідно до графіка.

В анексованому Криму окупаційна влада добуває пісок з дамби Нижньо-Чурбаського хвостосховища, де зберігалися отруйні відходи. Це загрожує здоров'ю людей та екології Чорного моря, інформує прес-служба МТОТ (Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб).

Зараз ви читаєте новину «Готовий на 27%: розповіли про будівництво автопідходів "Тавриди" до Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути