неділя, 25 жовтня 2020 20:55

Є шанс повернути Крим, хто "злив" Ломаченка і секрет успіху Східної Азії в боротьбі з Covid-19: 5 блогів тижня

Є шанс повернути Крим, хто "злив" Ломаченка і секрет успіху Східної Азії в боротьбі з Covid-19: 5 блогів тижня
У Росії сплеск націоналістичного маразму після окупації Криму починає вщухати, вважає ексміністр закордонних справ Павло Клімкін. Малюнок: Володимир Казаневський

Gazeta.ua пропонує п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня на сайті.

1. Часом здається, що і за Порошенка, і за Зеленського країною тихо керує Медведчук. Ніяка влада не може нічого з ним зробити. Він вільно літає до Путіна. Інша людина вже би сиділа за державну зраду. Теперішній і попередній президент говорили, що подолають медведчуківський вплив у медіа, не дадуть поширювати "русский мир", розберуться, звідки фінансування. Ну і як? - міркує журналіст Айдер Муждабаєв.

2. Європа, включаючи Україну, готується до тяжкої зими через коронавірус. У цей час країни Східної Азії й Океанії вже фіксують нуль нових випадків захворювань. Їхній досвід говорить, що жорсткий карантин — це перший крок, але не вирішення проб­леми. Успішним рішенням є система загального тестування і відслідковування пересування та контактів кожного громадянина, вважає економіст Павло Шеремета.

3. Ломаченка нахабно і безцеремонно "злили" на користь молодого американця Теофімо Лопеса, більш перспективного у плані подальших заробітків. Він, як і Ломаченко, теж боєць компанії Боба Арума. А 32-річному українцю дали зрозуміти, що його час минає і за ним "тягнути" не будуть, переконаний боксерський оглядач Василь Танкевич.

4. Мами часто про себе відзначають, що у доньки почали рости груди, але на бесіду зважуються рідко. Хоча ця тема дуже важлива і може турбувати дівчинку. Наприклад, багато хто з моїх підписниць в інсті думали, що у них рак грудей, коли в 8-12 років помітили за соском болісну кульку. Батькам сказати, звісно, боялися, наголошує секс-педагог Юлія Ярмоленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим знищує Росію

5. У Росії сплеск націоналістичного маразму після окупації Криму починає вщухати. Це ще не похмілля, але перші ознаки є. Для нас відкриваються якісно нові та критично важливі можливості. Маю на увазі цілеспрямовану роботу у російських соцмережах, спрямовану на поєднання у свідомості росіян соціальних та політичних негараздів у РФ з наслідками окупації Криму. Під це потрібно створити систему і працювати разом з нашими партнерами, вважає ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

Зараз ви читаєте новину «Є шанс повернути Крим, хто "злив" Ломаченка і секрет успіху Східної Азії в боротьбі з Covid-19: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути