неділя, 23 квітня 2023 05:40

У Києві організують додатковий транспорт у поминальні дні

У Києві організують додатковий транспорт у поминальні дні
Під час поминальних днів в Києві організують додатковий випуск рухомого складу на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ. Фото: PICУ

Під час поминальних днів в Києві організують додатковий випуск рухомого складу на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ.

Кількість курсуючих автобусів буде збільшена до 106. Про це повідомляє КМДА в Telegram.

До Північного кладовища 23 квітня буде організовано роботу додаткового автобусного маршруту № 258 "Станція метрополітену "Лісова" – Північне кладовище", на який планується залучити 60 автобусів.

До Південного кладовища 23 квітня працюватиме додатковий автобусний маршрут № 740 "Одеська площа – Південне кладовище", на який планується залучити 20 автобусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цинізм зашкалює: окупанти крадуть з цвинтарів кам'яні пам'ятники

До Лісового кладовища будуть рухатись додаткові автобусні маршрути: № 121 – "Станція метро "Почайна" – Лісове кладовище", № 122 – "Станція метро "Оболонь" – Лісове кладовище", № 124 – "Станція метро "Чернігівська" – Лісове кладовище", № 125 – "Універсам "Позняки" – Лісове кладовище", на які планується залучити 26 автобусів.

Водночас киян та гостей столиці закликали за можливості утриматися від відвідування місць поховань в умовах воєнного стану.

У КМДА пояснили, що візит краще перенести на безпечніший час, аби не створювати скупчення людей на територіях кладовищ і не наражати на небезпеку себе та близьких.

"У випадку, якщо вирішите все ж таки відвідати місця поховань, просимо дотримуватися заходів безпеки, що є необхідними в умовах воєнного стану", – наголосили в КМДА.

Російська Федерація призупинила масовані атаки по Україні. Стратегічна авіація ворога зараз перебуває на різних аеродромах.

Російські окупанти перейшли на "бюджетний варіант атак", заявив в ефірі національного телемарафону 19 квітня речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Наразі росіяни почали застосовувати керовані авіабомби. Ігнат зауважив, що тепер РФ змушена діставати все наявне озброєння, зокрема старі боєприпаси.

Зараз ви читаєте новину «У Києві організують додатковий транспорт у поминальні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути