Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2012 11:24

У переходах і кіосках сувеніри до Євро-2012 найдешевші
5

Фото: Фото: Наталія Чубенко

У столичних магазинах мережі "Інтертоп" футболки з символікою Євро-2012 продають за 250 грн. В столичних переходах, на ринках і в кіосках вони коштують 100 грн.

"Вчера зашел с женой в Интертоп футболку с логотипом Евро купить. Увидели цены и захотелось обратно в Брянск. Одна футболка стоит 250 гривен. А на рынке возле своего дома точно такую могу купить за 200 рублей. Ну еще сто могу за логотип доплатить", - сказав кореспонденту Gazeta.ua Валентин Куліков. Він разом з дружиною Світланою приїхав до Києва з російського Брянська.

У переході біля станції метро Майдан Незалежності футболки із символами чемпіонату Славком і Славеком продають по 60 грн, з логотипом Євро-2012 — по 100 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботу волонтерів зарахують як практику

"Футболки простенькі, натуральні. Піт гарно вбирають, на сонці парити не буде. Вдень не продаємо менше 10 футболок. Беруть не тільки туристи, а й місцеві. Всі хочуть, щоб про євро якась пам'ять залишилася. Знижувати ціну не будемо, товар і так добре розходиться. Міліція діла до нас не має. Ми з ним по-хорошому домовились", -  сказала продавець.

На початку вул. Володимирської перед Андріївським узвозом вибір сувенірів до Євро більший. Тут продають футболки, шарфи, кепки, м'ячі, кружки і брелоки.

"Місяць тому взяв 100 кружок з логотипом Євро, вчора останню продав. Завтра нову партію підвезуть. Продаю недорого — по 50-60 гривень. На одній маю 40 гривень навару. Купують туристи, які приходять на Андріївський подивитися. Бачать там крани і бульдозери, і до мене повертаються. Недавно була група з Англії. Оптом забрали 30 кружок. Цей товар незаконно продаю. Якщо ревізія якась засіче, треба буде заплатити 86 тисяч гривень штрафу. На Хрещатику лише 2 магазини мають договір з УЄФА про продаж товарів з логотипом Євро. В них там все в 3-4 дорожче, ніж я продаю", - розповів приватний підприємець Віталій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинна екскурсія "Олімпійським" коштує 50 гривень

Віталій брелоки з логотипом євро продає по 30 грн, магніти — по 25, шарфи — по 100.

"Залишилася одна чорно-біла кружка, схожа на футбольний м'яч. На ній є логотип Євро. За 70 гривень віддам", - додав він.

Чоловічі труси з логотипом Євро-2012 в магазині "Інтертоп"  продають за 150 грн. В переході біля станції метро Видубичі такі коштують 25 грн.

"Ніякого закону ми не порушуємо. Замість офіційного логопиту придумали свій власний — трьох козаків і футбольний м'яч з написом "Євро 2012". Зараз такі труси — самі ходові. За  день продаю до двох десятків пар. Третю партію скоро братиму, бо вже майже всі розкупили", - поділилася продавчиня з переходу Лідія Кравченко.

Зараз ви читаєте новину «У переходах і кіосках сувеніри до Євро-2012 найдешевші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути