четвер, 10 травня 2012 23:00

"Бомжів із Києва на час Євро-2012 не вивозитимуть" – Новохатько

"Бомжів із Києва на час Євро-2012 не вивозитимуть" – Новохатько
Фото з сайту tsn.ua

Безхатченків і жебраків на час проведення чемпіонату Європи з футболу вивозити зі столиці в Чернігівську, Київську чи яку-небудь іншу область не будуть.

Подібні чутки, що поширювалися останнім часом в інтернет-просторі, спростував на прес-конференції заступник голови КМДА Леонід Новохатько.

"Київська влада насамперед думає над тим, щоб забезпечити під час Євро-2012 безпеку в місті, – говорить він. – І алкоголь, і всяке інше буде відбиратися, не пропускатися точніше. І як у всіх країнах світу, буде зроблено все для того, щоби нетверезих людей або не було, або їхню кількість звести до прийнятного мінімуму.

Адже інколи людина йде так рівно, що й не здогадаєшся, що вона на підпитку, а потім починає неконтрольовані дії якісь робити. Тому хуліганські вчинки, якісь там несанкціоновані речі, що суперечать методології забезпечення безпеки, звичайно допускатися не будуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові туристам "Євро" розповідатимуть про війну і кататимуть на старому трамваї

За словами Новохатька, це пов'язано також і з певними стандартами УЄФА до організації та проведення європейського чемпіонату, які київська влада має неодмінно виконати.

Що стосується київських безхатченків, то їх, як запевнив посадовець, у столиці не чіпатимуть.

"Я думаю, що бомжі під час Євро-2012 в Києві будуть, як і в усіх країнах світу. Зрозуміло, що вони не прикрашатимуть наше місто, як і будь-яку столицю Європи. Ми демократична країна, тому обмежувати контакти бомжів із приїжджими або порушувати права людей і діяти якимось іншим незаконним способом не будемо. Тобто ніхто нікого вивозити за межі міста або в інші області не буде", – наголосив заступник голови КМДА.

Зараз ви читаєте новину «"Бомжів із Києва на час Євро-2012 не вивозитимуть" – Новохатько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути