середа, 09 травня 2012 00:51

Інформаційні термінали, турцентри, портал – Київ готується до прийому туристів

Інформаційні термінали, турцентри, портал – Київ готується до прийому туристів
За словами Мироненка, гостям надаватимуть інформпослуги щонайменше 25 муніципальних і 14 приватних Туристично-інформаційних центрів. Фото: Анатолій БАБАК

Київська влада завершує активну підготовку міста до прийому іноземних гостей, що незабаром приїдуть на чемпіонат Європи з футболу. Задля цього було запроваджено кілька спеціальних туристичних програм і заходів.

Про це розповів на прес-конференції директор КП "Київський міський туристично-інформаційний центр" В'ячеслав Мироненко.

"У Києві завершуються роботи зі створення розгалуженої мережі з 25 Туристично-інформаційних центрів у центральній частині міста, в аеропорту "Жуляни", на залізничному та автовокзалах, поблизу офіційної фан-зони для вболівальників Євро-2012. Поруч із цим, за підтримки КМДА, туристам надаватимуть інформпослуги щонайменше 14 приватних ТІЦів", – зазначив посадовець.

За його словами, містом була розроблена концепція оформлення стендів та вказівників в єдиному стилі з будинковими та дорожніми покажчиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Європи прибуде до Києва 11 травня

"Опрацьована попередня схема розміщення 91 туристично-інформаційних стендів та 95 вказівників туристичними маршрутами, – говорить Мироненко. – У грудні 2011 було встановлено 2 стенди (пілони), вказівник та інформаційна табличка як пілотний проект на Софійській і Михайлівській площах. На 2012 рік заплановано встановлення 120 носіїв туристичної інформації".

Директор київського турцентру назвав найважливішим інструментом піару столиці муніципальний туристичний портал, який знаходиться за електронною адресою www.visitkyiv.com.ua.

"Туристичні термінали, які ми розмістили в готелях міста, дублюють інформацію з цього порталу. Зараз уже встановлено 10 таких терміналів, а до "Євро" ще низку облаштують у центральній частині міста, залізничному та автовокзалах, аеропортах, станціях метрополітену тощо. У Києві також працюватиме 160 волонтерів від управління комунального господарства і 2 тисячі від управління УЄФА. При собі вони матимуть відривні листівки, де буде зображена карта Києва англійською мовою", – підкреслив Мироненко.

Зараз ви читаєте новину «Інформаційні термінали, турцентри, портал – Київ готується до прийому туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути