четвер, 14 серпня 2008 19:41

У Царському селі згорів джип екс-невістки Симоненка

  Згорілі два джипи у вівторок зранку на стоянці біля будинку №8а по вул. Старонаводницькій. Спалений ”Ніссан” Тетяни Симоненко стоїть справа, зліва від нього — знищений вогнем ”мерседес” банкіра. У міліції кажуть, це не підпал, а ”мерседес” загорівся перши
Згорілі два джипи у вівторок зранку на стоянці біля будинку №8а по вул. Старонаводницькій. Спалений ”Ніссан” Тетяни Симоненко стоїть справа, зліва від нього — знищений вогнем ”мерседес” банкіра. У міліції кажуть, це не підпал, а ”мерседес” загорівся перши

Протягом ночі на стоянці біля будинку N8а по вул. Старонаводницькій, Печерськ, згоріли два джипи. Пожежа сталася в ніч проти вівторка, о 3.30.

"Ніссан Ікс-Трейл" належить Тетяні Ващук, 40 років. Інший джип, "Мерседес МЛ", зареєстрований на міського підприємця-банкіра. Він заселився в будинок на Старонаводницькій три місяці тому.

Тетяна Ващук — донька Катерини Ващук, 61 рік, екс-нардепа й колишнього лідера Аграрної партії. Років десять тому Тетяна вийшла заміж за Андрія Симоненка, сина Петра Симоненка, лідера Компартії.

— Але Тетяна вже кілька років не живе з ним. Здається, розвелись офіційно, — розповідає "ГПУ" 30-річний Сергій Вікторович, найманий водій. Сергій кілька років працює на чоловіка, який мешкає в будинку N8а. Тому добре знає місцевих. Машину Тетяни Ващук не підпалювали, стверджує він.

— Спершу загорівся "мерседес", а з нього вогонь перекинувся на "ніссан". "Мерседес" почали тут ставити місяців три тому. Хто його власник, не знаю, — каже він.

Тетяна Ващук мешкає у квартирі N19. У домовій книзі вона дотепер записана під прізвищем Симоненко. Удома Тетяни немає, стаціонарний телефон не відповідає.

— Вона жила з дитиною на дачі, а зараз поїхала відпочивати за кордон, — каже консьєржка з будинку N8а. — Дома нема нікого. Коли приїдуть, невідомо. Попросили стежити за квартирою та сигналізацією.

Стоянка розрахована на 55 автівок мешканців будинку N8а. При в"їзді є шлагбаум, будка для охоронця, територію огороджено низьким парканом. Спалені машини у вівторок відвезли на експертизу.

— За результатами експертизи відомо: загорання сталося через коротке замикання в "мерседесі", — розповідає Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби столичної міліції. — Тому порушувати кримінальну справу не будемо. Власника "мерседеса" не знаємо. Заяву до міліції писав громадянин Кирильчук, аби страхова відшкодувала збитки. Згорілий "ніссан" зареєстровано на підприємство, яким володіє хтось із представників Симоненка.

Зараз ви читаєте новину «У Царському селі згорів джип екс-невістки Симоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути