Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2018 12:04

Святошинський район - другий в Києві з розвитку освітньої інфраструктури - Третьяков

Святошинський район - другий в Києві з розвитку освітньої інфраструктури - Третьяков
Народний депутат Олександр Третьяков прозвітував про роботу у 2014-2018 роках

У 2018 році Святошинський район вийшов на друге місце в Києві за темпами розвитку освітньої інфраструктури. За останні чотири роки в освітню галузь району інвестовано понад 300 мільйонів гривень. Про це в інтерв'ю газеті "Факти" заявив Олександр Третьяков - народний депутат, обраний у столичному мажоритарному окрузі №219 (Святошинський район).

За його словами, важливим фактором позитивних змін в Святошинському районі стала Програма економічного і соціального розвитку Києва.

"Завдяки додатковому фінансуванню з державного та міського бюджетів вдалося домогтися впровадження smart-технологій у навчання: 15 тисяч святошинських дітей отримали можливість використовувати мультимедійні дошки. Також в школах району з'явилися нові комп'ютерні класи, відремонтовано ряд освітніх та установ охорони здоров'я, реконструйовані важливі для району об'єкти. Район посідає друге місце за темпами впровадження програми "Нова українська школа". Реалізується комплексна програма розвитку інклюзивної освіти, істотно збільшено кількість шкіл і класів, де можуть навчатися діти з особливими потребами, - заявив Третьяков.

За словами народного депутата, в результаті спільної роботи з мером Віталієм Кличком в кожній другій школі району оновлена спортивна інфраструктура: стадіон або спортивний зал. У 2018 році будуються сім футбольних майданчиків зі штучним покриттям, яке відповідає професійним футбольним стандартам. На початку вересня на території Святошинського району було відкрито найбільший в Києві пришкільний стадіон, а всього в районі 22 сучасних футбольних поля.

Окрім того, в Святошинському районі діє найсучасніший в Києві Центр надання адміністративних послуг і перший в столиці єдиний Центр соціальних служб. Тут кияни можуть отримати близько 100 соціальних послуг за європейськими стандартами. З початку роботи центру в 2017 році його послугами скористалися понад 400 тисяч осіб.

"Нещодавно ми з моєю командою опублікували об'ємний звіт про виконану роботу - і в парламенті, і на окрузі. І можу з упевненістю сказати: мені не соромно дивитися в очі ні киянам, які мене обрали, ні ветеранам і людям з інвалідністю, інтереси яких захищає профільний парламентський комітет", - підкреслив Третьяков.

Зараз ви читаєте новину «Святошинський район - другий в Києві з розвитку освітньої інфраструктури - Третьяков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути