субота, 01 березня 2008 07:10

Сотников знову керує районом

У четвер зранку Олександр Сотников, 53 роки, спробував зайняти службовий кабінет голови Дніпровської райради.

Напередодні ввечері Вищий адміністративний суд поновив Сотникова на цій посаді. До кабінету голови райради на третьому поверсі в будівлі на бульварі Праці, 1/1 Сотников проходить без перешкод. Деякі працівники установи усміхаються йому, зустрівши в коридорі. Рішення суду в Сотникова на руках немає — отримає за п"ять днів. Зайшовши в кабінет, каже секретарю зібрати заступників голови райради.

— Учора я телефонував у Секретаріат президента, аби повідомити про рішення суду. Там попросили, аби надіслав його, як тільки з"явиться, — говорить він.

До кабінету заходять заступник голови райради Сергій Артеменко, 31 рік, і Оксана Мисовська, 43 роки, яку 20 грудня обрали головою Дніпровської райради замість Сотникова.

— Сергій Вікторович, вийдіть, я вас не викликав, — звертається Сотников до Артеменка.

— А чому? Ми зайдемо, бо вважаємо, що ви незаконно захопили приміщення, — відповідає той.

Сотников сміється, сідає в крісло, пригублює води зі стакана. Далі в кабінет заходять 10 районних депутатів від Блоку Черновецького, "Пори" та БЮТу. Сваряться. Сотников червоніє, ослаблює краватку.

— Покажіть рішення суду! — каже Максим Саврасов, 27 років, депутат Київради від Блоку Черновецького.

— У мене його поки що нема, — пояснює Олександр Сотников.

— Так, всё это — бла-бла-бла, — вдаряє долонею по столу Сергій Артеменко. — Вы не имеете права появляться в кабинете председателя райсовета, — бере зі столу якесь канцелярське знаряддя і починає викручувати шурупи зі своєї мобілки "Нокіа".

Сварка між Сотниковим і депутатами від Блоку Черновецького триває з 11.00 до 12.40. Потім усі разом вирішують: треба піти пообідати. Виходять.

4 грудня 2007-го Київський апеляційний суд постановив, що Олександр Сотников обраний головою райради незаконно. 13 грудня 2007 року президент звільнив його з посади голови райдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Сотников знову керує районом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути