вівторок, 08 серпня 2017 21:29

Найбільший в Європі магазин коптерів відкрили у столиці
32

Фото: Ельдар Сарахман

8 серпня у Києві відкрили перший авторизований в Україні магазин продукції компанії DJI.

Роздрібний магазин всесвітньо відомого виробника дронів став найбільшим у Європі. Його площа становить майже 200 кв. м.

"При створенні магазину, разом з нашими китайськими партнерами, ми використали досвід Apple Store. І нам це вдалося. Це єдиний такий магазин в Україні, - розповідай директор DJI Kyiv 26-річний Тарас Трояк.

"Крім коптерів та комплектуючих, які можна тут придбати, хочемо, щоб наші клієнти почувались тут комфортно. Перший поверх - це зона товарів. Другий - лаунж зона для відпочинку наших покупців та місце, де наші спеціалісти надаватимуть при покупці товару всю вичерпну інформацію, консультуватимуть щодо майбутніх польотів, щоб люди не розбивали дрони".

У магазині представлена вся продукція компанії: від компактних квадрокоптерів аматорського рівня і до професійних апаратів для аерозйомки. Також, тут можна придбати додаткове обладнання та аксесуари, включаючи камери Zenmuse і підвіси, ручні стабілізатори Osmo і шолом DJI Goggles.

При вході облаштували шестиметрову зону для тестових польотів, де можна побачити дрони в дії і проконсультуватися з фахівцями DJI. У лаунж-зоні на другому поверсі, клієнти зможуть відпочити та випити кави, поки їх дрон налаштовуватимуть співробітники магазину.

З відкриттям магазину дирекція організувала розіграш подарунків серед відвідувачів. Перші 100 відвідувачів отримали фірмові сувеніри та знижки. Головний приз - компактний квадрокоптер DJI Spark. Такий в магазині коштує близько 18 тис. гривень. Для участі в розіграші відвідувачі мали зробити кілька фото з магазину, та опублікувати їх в соцмережах. Жеребування відбувалось через програму Random всліпу. Переможцем став 21-річний киянин Дмитро Карабчук.

Магазин DJI знаходитиметься на вул. Басейній 12 на першому поверсі (біля ТРЦ "Гулівер")

Зараз ви читаєте новину «Найбільший в Європі магазин коптерів відкрили у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути