середа, 01 серпня 2018 21:39

Комунальники залучили підрозділ поліції ТОР для знесення гаража

Автор: Gazeta.ua
  Бригада з 10 комунальників та спецтехнікою прибула разом з чотирнадцятьма бійцями підрозділу патрульної поліції ТОР
Бригада з 10 комунальників та спецтехнікою прибула разом з чотирнадцятьма бійцями підрозділу патрульної поліції ТОР

Вночі 25 липня на проспекті Космонавта Комарова у Києві співробітники КП "Київблагоустрій" втретє за місяць намагались знести гараж Юрія та Сергія Морозенків. Про що Gazeta.ua розповіли самі Морозенки та їх адвокат, Олег Верхотуров.

Бригада з 10 комунальників та спецтехнікою прибула разом з чотирнадцятьма бійцями підрозділу патрульної поліції ТОР (підрозділ тактико-оперативного реагування Нацполіції — Gazeta.ua)

Бійці підрозділу оточили гараж та заборонили до нього підходити, в тому числі й власникам Морозенкам. Співробітники ж КП "Київблагоустрій" відключивши вуличні ліхтарі, застосувавши спецтехніку почали демонтувати споруду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботи "Київблагоустрою" призвели до масової бійки

Усі спроби власників гаража надати документи, що підтверджують право власності на нерухоме майно та вказують на незаконність демонтажу, співробітниками ТОРу були проігноровані. За словами керівника підрозділу, метою виїзду підрозділу було забезпечення громадського порядку.

Бригада демонтажників на чолі з начальником відділу демонтажних робіт КП "Київблагоустрій" Анною Хвостовою, зруйнували, та вивезли частину паркану гаража. Далі застосувавши газовий різак зламали ворота та проникнувши в середину підпалили майно Морозенків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники захищають свій гараж від знесення

Автор: Gazeta.ua
  Комунальники різаком зрізали ворота гаража
Комунальники різаком зрізали ворота гаража

В цей час на місце події приїхав адвокат Морозенків Олег Верхотуров. Його бійці підрозділу ТОР пропустили до гаража.

"Я повідомив командира підрозділу ТОР про те, що КП "Київблагоустрій" незаконно намагається демонтувати об'єкт нерухомого майна. Що об'єкт належить моїм клієнтам та надав відповідні правовстановлюючі документи", - розповідає Верхотуров.

Після ознайомлення з документами та отримання пояснень бійці припинили чинити опір власникам гаража, а комунальники припинили демонтаж.

Після приїзду слідчо-оперативної групи та наряду патрульної поліції брати Морозенки надали пояснення по факту вчинених кримінальних правопорушень. Бигада КП "Київблагоустрій" разом зі спецтехнікою поїхала в невідомому напрямку.

Намагання "Київблагоустрою" знести гараж призвело до бійки. Застосували сльозогінний газ

Зараз ви читаєте новину «Комунальники залучили підрозділ поліції ТОР для знесення гаража». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути