пʼятниця, 27 вересня 2024 14:10

Білоруський доброволець заявив, що п'яний топпосадовець Нацбанку на Lexus погрожував "прострелити ноги". Його цивільна дружина - заступниця Єрмака - мережі

Білоруський доброволець заявив, що п'яний топпосадовець Нацбанку на Lexus погрожував "прострелити ноги". Його цивільна дружина - заступниця Єрмака - мережі
Павло Поляруш - начальник Управління роботи з проблемними активами Національного банку. Фото: bank.gov.ua

Білоруський доброволець Андрій Трацевський заявив, що у Києві начальник Управління по роботі з проблемними активами Національного банку Павло Поляруш п'яний на дорозі перекрив рух, а потім погрожував "прострелити ноги" нагородною зброєю.

Про це повідомили "Суспільне".

"П'яний на дорозі вискочив під колеса, перекрив рух, почав битися, сказав, що з "наградки" прострелить мені ноги", - заявив військовий.

Також Трацевський заявив, що посадовець Нацбанку на місці події відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю у крові, скаржився на розбиті окуляри і викликав "швидку".

У мережі з'явилося відео.

На відео Поляруш заперечив, що погрожував зброєю і назвав такі заяви "неправдою" і "наклепом". На кадрах видно, що до учасників конфлікту прибула поліція.

Блогер Ігор Лаченков повідомив, що цивільною дружино Поляруша є Ірина Мудра, заступниця керівника Офіса президента Андрія Єрмака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвинуваченого у хабарництві "слугу" Одарченка випустили до Румунії

У поліції повідомили, що з'ясовують обставини дорожнього конфлікту у Дарницькому районі, пише "Суспільне".

За даними правоохоронців, інцидент стався 26 вересня близько 22:00 на території паркувального майданчика столичного ЖК.

Водій автомобіля Lexus, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, перегородив проїзд іншому учаснику дорожнього руху - військовому, керманичу автівки Audi.

Попередньо, зі слів військового, водій Lexus спровокував конфлікт, почав кидатись у бійку і погрожував застосуванням зброї, на що той вдарив чоловіка у відповідь і розпилив газовий балончик.

У ситуацію втрутились поліцейські. Стосовно водія Lexus патрульні склали адмінпротокол за статтею - керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння.

Від перевірки на "Драгері" чоловік відмовився.

Слідчі вилучили у водія Lexus пістолет і відправили на експертизу.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу:

щодо дій водія Lexus - погроза вбивством,

щодо дій водія Ауді - спричинення легкого тілесного ушкодження.

"Суспільне" звернулося за коментарем стосовно інциденту до Національного банку.

Павло Поляруш майже 15 років працює в українському банківському секторі. У квітні 2023 року його вдруге призначили начальником Управління роботи з проблемними активами Національного банку.

У 2021-23 роках Поляруш працював у Міністерстві оборони і Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський доброволець заявив, що п'яний топпосадовець Нацбанку на Lexus погрожував "прострелити ноги". Його цивільна дружина - заступниця Єрмака - мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути