четвер, 20 жовтня 2011 10:57
Іван Семесюк
Іван Семесюк
Член Союзу Вольних Художників "Воля або смерть"

Всіх нинішніх депутатів треба розстріляти

Верховна Рада скасувала свою ж постанову про скасування переходу на зимовий час.

Інакше, за підрахунками Кабміну, лише паливно-енергетичний комплекс зазнав би збитків на 300 млн грн. Довелося б перепрограмовувати лічильники, вручну переводити годинники комп'ютерів, телефонів, переузгоджувати розклад руху транспорту з іншими країнами.

Депутати від Партії регіонів не бажали повертати зимовий час. Консультації тривали кілька тижнів. На зимовий час переходять всі країни Європи, але не переходять у Білорусі та Росії, пояснюють свої мотиви "регіонали".

Наша помилка, що ми сприймаємо депутатів і їхні маніпуляції всерйоз. Вони всі божевільні совки, причому мрачні. Нормальна людина взагалі не полізе у Верховну Раду, бо це клеймо на все життя. Можливо, збагатишся, але добре ім'я втратиш.

Нормальний політик має бути поза Радою. Час цієї установи і часи всієї цієї системи добігають кінця. Всі відчувають, що цей чиряк назріває й ось-ось має луснути. Принаймні я бачу по реакції своїх знайомих і навіть людей із Донбасу, яких все це задовбало. Очевидно, люди хочуть змін. І вони відбудуться. Мабуть, досить скоро.

Маніпуляції депутатів із часом пояснити раціонально неможливо. Треба розуміти, що ці люди є такими по життю. Інтелектуально - дуже прості. Розуміють дуже прості речі - страх за життя, здоров'я, гроші. Якщо німців помістити в наші умови, вони теж будуть красти й брати хабарі. Єдиними ліками від цього може бути соціальний страх. Саме страх, а не моральні принципи, робить людину порядною. Тому всіх нинішніх депутатів треба розстріляти. Це буде шикарний пам'ятник прямому народовладдю. Наступні депутати будуть робити висновки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Личук зі своїм сином обстріляли чоловіка в Калуші - джерело

Наша влада живе в часі феодалізму, розвинутого середньовіччя. З точки зору метафізики, на наших теренах відбувається боротьба хаосу і сил нового порядку. Метання людей із червоними пиками говорять про те, що вони представники сил хаосу. У нас завжди перемагали сили хаосу.

Україна вперше має історичні перспективи, які невідомо куди нас виведуть. Мені здається, буде якщо не війна, то лютий безлад, причому з кров'ю, бо всіх допекло. У таких суспільствах, як наше, бунтують, коли починають жити краще, а потім раз - трошки гірше. Це і відбувається. Краще, ніж останні десять років, українці не жили. Люди купували машини, квартири, аж раптом стало погано. Це може вилізти в будь-що.

Пролити кров не обов'язково в фізичному плані. Це можна робити мистецькими акціями, висміюваннями всіх цих Табачників, незрозумілих міністрів культури "а-ля колхозніки". Треба битися, як це роблять європейці.

Зараз ви читаєте новину «Всіх нинішніх депутатів треба розстріляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути