вівторок, 24 травня 2011 15:48

Луценка посадять через ненависть та бажання помсти - "нунсівець"

Луценка посадять через ненависть та бажання помсти - "нунсівець"

Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не врятують ані депутатська грошова застава, ні збір підписів парламентаріїв. Тому його, скоріш за все, таки посадять.

Таке припущення у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

"По всьому видно, що українська Феміда, яка ведеться, як сліпець за руку, сьогоднішньою владою, президентом, прокуратурою і міліцією, вирішила, незважаючи ні на що, все-таки посадити Юрія Луценка", - сказав Кендзьор.

За словами політика, для цього не обов'язково мати юридичні підстави.

"Його хочуть посадити для того, щоб реалізувати свою ненависть до цього чоловіка і помсту за те, що він, будучи на посаді міністра, таки допікав команду "донецьких" і не лише "донецьких". Це єдиний аргумент - зло і ненависть. Бажання помсти керує сьогоднішньою українською Фемідою та українським так званим правосуддям", - наголосив народний депутат.

Він висловив сумнів з приводу того, що Луценка врятують депутатська грошова застава, збір підписів парламентарів чи Європейський суд з прав людини.

"До Європейського суду ще дуже багато часу треба вичекати, аби він розглянув справу Луценка. Адже ця установа завалена, особливо з України, тисячами заяв, подань", - пояснив Кендзьор.

Нагадаємо, учора Печерський райсуд столиці залишив екс-міністра внутрішніх справ під вартою. Відповідну постанову оголосив головуючий на засіданні суддя Сергій Вовк.

Зараз ви читаєте новину «Луценка посадять через ненависть та бажання помсти - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути