вівторок, 24 травня 2011 11:38

Могильова будь-який театр візьме на роль Швейка – Луценко

Могильова будь-який театр візьме на роль Швейка – Луценко

Захисту і родині Юрія Луценка не повідомляли, що його після засідання Печерського суду направлять не в лікарню, а в СІЗО.

Про це сказав брат екс-міністра Сергій Луценко.

"Куди його везти, вирішував суддя. На жаль, навіть не лікарі. Нам не дали ніяких пояснень, куди його направляють. Відвезли в СІЗО. Останній раз ми його бачили в залі засідання суду", - зазначив він.

За словами Луценка, адвокати та захисники екс-міністра мають отримати в суді дозвіл на зустріч із обвинувачуваним.

Брат екс-голови МВС вважає неприпустимим звинувачення міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова на адресу Луценка про зловживання службовим становищем без рішення суду.

"По закінченню терміну перебування Могильова на посаді, його без підготовки будь-який театр візьме на роль солдата Швейка", - додав він.

В свою чергу народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Гримчак зауважив, що, скоріш за все, суд отримав вказівку із Адміністрації президента направити Луценка в СІЗО.

"Коли його забирали з лікарні на суд, ніяких рішень про те, що треба буде його відправити в СІЗО, не було. Вже під час засідання з'явилася така чутка від інформованих джерел. Спочатку ми не повірили, бо він лежить в лікарні. Але потім так і сталося", - пояснив політик.

"Офіційне пояснення було тільки одне: у зв'язку з тим, що медичне обстеження вже закінчилося, виходити із голодування він буде в СІЗО. Це вже гірше за тортури. Людина ризикує життям, коли виходить із голодування", - підкреслив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Могильова будь-який театр візьме на роль Швейка – Луценко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути