понеділок, 23 травня 2011 15:12

"Сумлінний платник податків" змусив Акімову закам'яніти через Луценка

"Сумлінний платник податків" змусив Акімову закам'яніти через Луценка

19 травня під час церемонії нагородження Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків 2010" стався невеликий конфуз.

Як розповів Gazeta.ua народний депутат від БЮТ Сергій Власенко, голова Всесвітньої асоціації платників податків Бьорн Таррас-Вальберг, який був присутній на заході, згадав на сцені про екс-главу МВС Юрія Луценка.

"Таррасу-Вальбергу, до речі, перший заступник глави Адміністрації президента пані Акімова від імені президента України вручила орден Ярослава Мудрого п'ятого ступеня. Під час вручення у своїй промові голова Всесвітньої асоціації платників податків зазначив, що йому дуже подобається Україна, він був тут декілька разів. Також зазначив, що у нього в цій країні є дуже багато гарних і добрих друзів, з якими він товаришує. Серед цих людей він назвав і Юрія Віталійовича Луценка", - пригадав нардеп.

За словами Власенка, "це було певною несподіванкою для залу".

"Принаймні як я для себе відмітив, вираз обличчя пані Акімової, яка в цей момент перебувала на сцені, дещо закам'янів, скажімо так. Це було, в принципі, несподіванкою для залу і цей момент потім довго обговорювався в кулуарах вже після всіх урочистостей", - додав він.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Ірина Геращенко повідомила, що під час нагородження у Таррас-Вальберга "був дуже проєвропейський виступ".

"Він сподівається, що Україна колись стане частиною єдиної Європи. Це станеться, коли у нас будуть європейські правила і норми. Коли не буде людей, які сидять у в'язниці невідомо чому, зокрема, як Юрій Луценко", - розповіла "нунсівка".

За словами інших глядачів, у момент, коли голова Всесвітньої асоціації платників податків згадав про Луценка, на сцені ще була і матір глави НБУ Валентина Арбузова. Після згадки про екс-міністра зал вибухнув оваціями.

Зараз ви читаєте новину «"Сумлінний платник податків" змусив Акімову закам'яніти через Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути