Ексклюзиви
пʼятниця, 20 травня 2011 17:56

Депутатська застава за Луценка неефективна - Заєць

Депутатська застава за Луценка неефективна - Заєць

Ініціатива народних депутатів внесення за екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка грошової застави на суму тих коштів, у розкраданні яких начебто його звинувачують, має таку ж ефективність, як і депутатські звернення до Генпрокуратури.

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС Іван Заєць.

"Ця ініціатива з розряду тих, коли депутати збирали свої підписи за звільнення Луценка. І я поставив свій підпис під проханням, щоб його випустили на поруки", - сказав Заєць.

За його словами, якщо влада захоче припинити доведення екс-міністра до фізично поганого стану, то для неї буде достатньо й вже наявних депутатських підписів під відповідним зверненням.

"Якщо влада все-таки захоче цю ескалацію зупинити, і якщо вона не переслідує мету довести Луценка до фізично поганого стану, то їй достатньо вже підписів депутатів під зверненням, аби віддати його на поруки", - упевнений опозиціонер.

"Але якщо вона цього не бажає і не хоче діяти у такий спосіб, то що скидайся, що не скидайся грошима, що заставу роби, що не роби, влада його не звільнить", - підкреслив Заєць.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради можуть внести заставу за екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на суму пред'явлених звинувачень. Про це повідомив депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк.

"Ми з Миколою Мартиненко (глава фракції НУ-НС у Верховній Раді - ред.) про це говорили. Буде правильне рішення, і сподіваюся, що депутати підпишуться під тим, ми внесли за Луценка заставу. На суму тих коштів, у розкраданні яких начебто його звинувачують", - уточнив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Депутатська застава за Луценка неефективна - Заєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути