Ексклюзивы
четверг, 20 октября 2011 10:57
Иван Семесюк
Иван Семесюк
Член Союза Вольных Художников "Воля или смерть"

Всіх нинішніх депутатів треба розстріляти

Верховна Рада скасувала свою ж постанову про скасування переходу на зимовий час.

Інакше, за підрахунками Кабміну, лише паливно-енергетичний комплекс зазнав би збитків на 300 млн грн. Довелося б перепрограмовувати лічильники, вручну переводити годинники комп'ютерів, телефонів, переузгоджувати розклад руху транспорту з іншими країнами.

Депутати від Партії регіонів не бажали повертати зимовий час. Консультації тривали кілька тижнів. На зимовий час переходять всі країни Європи, але не переходять у Білорусі та Росії, пояснюють свої мотиви "регіонали".

Наша помилка, що ми сприймаємо депутатів і їхні маніпуляції всерйоз. Вони всі божевільні совки, причому мрачні. Нормальна людина взагалі не полізе у Верховну Раду, бо це клеймо на все життя. Можливо, збагатишся, але добре ім'я втратиш.

Нормальний політик має бути поза Радою. Час цієї установи і часи всієї цієї системи добігають кінця. Всі відчувають, що цей чиряк назріває й ось-ось має луснути. Принаймні я бачу по реакції своїх знайомих і навіть людей із Донбасу, яких все це задовбало. Очевидно, люди хочуть змін. І вони відбудуться. Мабуть, досить скоро.

Маніпуляції депутатів із часом пояснити раціонально неможливо. Треба розуміти, що ці люди є такими по життю. Інтелектуально - дуже прості. Розуміють дуже прості речі - страх за життя, здоров'я, гроші. Якщо німців помістити в наші умови, вони теж будуть красти й брати хабарі. Єдиними ліками від цього може бути соціальний страх. Саме страх, а не моральні принципи, робить людину порядною. Тому всіх нинішніх депутатів треба розстріляти. Це буде шикарний пам'ятник прямому народовладдю. Наступні депутати будуть робити висновки.

Наша влада живе в часі феодалізму, розвинутого середньовіччя. З точки зору метафізики, на наших теренах відбувається боротьба хаосу і сил нового порядку. Метання людей із червоними пиками говорять про те, що вони представники сил хаосу. У нас завжди перемагали сили хаосу.

Україна вперше має історичні перспективи, які невідомо куди нас виведуть. Мені здається, буде якщо не війна, то лютий безлад, причому з кров'ю, бо всіх допекло. У таких суспільствах, як наше, бунтують, коли починають жити краще, а потім раз - трошки гірше. Це і відбувається. Краще, ніж останні десять років, українці не жили. Люди купували машини, квартири, аж раптом стало погано. Це може вилізти в будь-що.

Пролити кров не обов'язково в фізичному плані. Це можна робити мистецькими акціями, висміюваннями всіх цих Табачників, незрозумілих міністрів культури "а-ля колхозніки". Треба битися, як це роблять європейці.

Сейчас вы читаете новость «Всіх нинішніх депутатів треба розстріляти». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

35

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть