Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2011 17:00
Ірина Буланенко
Ірина Буланенко
Ірина Буланенко

Вона хропе

- Ви тут живете? - у кімнату санаторію в Миргороді на Полтавщині заходить літній чоловік із паличкою, суне до ліжка поряд із моїм. І влягається на ньому.

Це - тимчасова кімната, на чотири ліжка. Сюди селять, коли немає місць і треба десь перебути деякий час, поки "твій" номер звільниться. Та ці номери не бувають змішані - вони або чоловічі, або жіночі.

- А вас теж сюди поселили? - питаю обережно.

- Ні. Я живу в іншій кімнаті. А тут ночую. Бо дуже хроплю.

Хропіння - це на курорті проблема номер один. Більшість кімнат - двомісні. Якщо один хропе, а другий цього не переносить, то першу ніч не спить один, другу - вже обоє. Бо нехропун не може заснути, а хропун переживає, що заважатиме. На третю ніч хтось мусить переїхати.

Я бы вам не советовала со мной жить

Розмова в їдальні теж про це.

- Первое, что спросила у меня соседка - хроплю ли я? Говорю - я не знаю. Она: "Как? Вас должны были в регистратуре спросить". Я ее прозвала "мымрой". Но самое интересное - она так хропела всю ночь! - розказує Венера, жінка за 50, з гарною укладкою, променистими очима й чітко окресленими губами. Тут заведено представлятися на ім'я, незалежно від віку.

Увечері я маю переїжджати у свою кімнату - номер 51. З'ясовується, що місце не звільнилося. Моя попередниця, яка мала би з 51 переселитися у 305, не піде туди. Бо "женщина в 305-й хропит". Щоб не ночувати в тимчасовій кімнаті, де немає душу, а туалет тільки в коридорі, погоджуюся на номер 305.

- Я немножко хроплю, - каже в перші ж хвилини знайомства моя нова сусідка.

Та за два тижні, які ми прожили в одному номері, я жодного разу не чула цього. В останній вечір перед від'їздом вона зізналася:

- Я специально так сказала той женщине, потому что она мне не понравилась. Говорю - да, хроплю и очень сильно, я бы вам не советовала со мной жить.

Зараз ви читаєте новину «Вона хропе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути