понеділок, 28 червня 2010 15:13

Націоналісти України об"єднались (ФОТО)
10

Фото: Фото: УНІАН

У Львові представники націоналістичних партій та громадських організацій підписали декларацію про намір об"єднання націоналістичних сил з метою "здійснення єдиної політики та забезпечення спільних, узгоджених та скоординованих дій" і створили відповідну координаційну раду, повідомляє Zaxid.net.

Обговорення об"єднання відбулося під час круглого столу "Об"єднання націоналістичних сил на сучасному етапі", який пройшов у межах відзначення 69-річчя проголошення Акту відновлення Української Державності та 103-річчя від дня народження головного командира УПА Романа Шухевича.

Готовність до об"єднання задекларували КУН, УНА-УНСО, Українська партія, ВО "Тризуб", Центр національного відродження імені Степана Бандери, ОУН-мельниківці, Братство вояків ОУН-УПА, Спілка політв"язнів та репресованих, ГО "Вічна Україна" та низка інших партій та громадських організацій правого спрямування.


Зараз ви читаєте новину «Націоналісти України об"єднались (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

775

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути