субота, 15 травня 2010 01:36

Тягнибок пояснив, що таке націоналізм насправді

Тягнибок пояснив, що таке націоналізм насправді

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок запевняє, що націоналізм - це любов.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Націоналізм, який сповідую я і ті, хто йдуть зі мною, - це любов. Це найпрекрасніше почуття. Це любов до своєї землі, любов до своєї родини, до своєї матері. Любов - це відчуття поваги до себе і до когось іншого", - розповів він.

Тягнибок визнав, що його політична сила захищає права українців, як національної більшості, яка має в Україні 80% згідно з останнім переписом населення.

"Проте ми розуміємо, що у країні проживає близько 140 інших національностей. Якщо вони з повагою ставляться до українців, якщо вони живуть і хочуть виконувати наші закони, не насміхаються з нашої мови, не топчуться по нашій культурі, не викидають у смітник наших героїв, то давайте разом будувати Україну", - закликав лідер ВО "Свобода".

Разом з тим, він наголосив, що ніколи не дозволить, щоб принижували і ображали представників української нації.

На запитання журналіста, чи вважає Тягнибок себе демократом, він відповів: "Якщо розуміти демократію як владу народу, то я - демократ. Хоча та ідеологія, яку я сповідую, називається український націоналізм".

За словами "свободівця", він не хоче зараз називати себе демократом, тому що нинішні демократи спотворили і спаплюжили цю назву.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок пояснив, що таке націоналізм насправді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути