вівторок, 11 травня 2010 22:20

Тягнибок налякав Януковича тиском 15-ти областей

Тягнибок налякав Януковича тиском 15-ти областей

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" братиме участь в будь-яких опозиційних вуличних акціях протесту , які виступатимуть проти режиму президента Віктора Януковича.

Про це сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live заявив лідер "свободівців" Олег Тягнибок.

"Ми визначились, що зараз час, який загрожує суверенітету і територіальній цілісності нашої держави. Хто б не організовував акції - Тимошенко, Ющенко чи Яценюк, ми будемо приєднуватись до них", - наголосив він.

Проте, за його словами, це не означає, що "Свобода" іде на якісь об'єднання, бо вони передбачають внутрішню ідеологію і люстрацію.

"Ми беремо участь у створенні відповідних регіональних комітетів, але це не робиться під конкретного лідера. Ми не входимо в Комітет порятунку України, щоб повернути до влади Тимошенко, а виступаємо проти антинародного і прокремлівського режиму", - заявив Тягнибок.

Він нагадав, що у 15 областях України більшість мають національно-патріотичні сили - БЮТ і "Наша Україна".

"Голови обласних рад належать до тих політичних сил. Уявіть, якби вони почали робити сесії і тиснути на владу за її неправомірні рішення", - сказав лідер "свободівців".

Коментуючи затримання чотирьох представників ВО "Свобода", які "мирно йшли після мітингу", Тягнибок зазначив, що міліція поводиться так, як не дозволяла собі навіть за часів Кучми.

"Їх біля стадіону "Динамо" люди в цивільному просто запакували в автомобіль. Пізніше прес-служба МВС, коли хлопців вже відпустили, оприлюднила інформацію, що їх звинувачують у пограбуванні банку річної давнини. Насправді їх розпитували про події 27 квітня", - розповів опозиціонер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок налякав Януковича тиском 15-ти областей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути