вівторок, 11 травня 2010 13:36

Гриценко хоче рятувати Україну з Яценюком і Кириленком

Гриценко хоче рятувати Україну з Яценюком і Кириленком

Нардеп від блоку "НУ-НС", глава партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко підпише акт про створення Комітету порятунку України разом із іншими політиками з фракції НУ-НС.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Підпишу тоді, коли ми дійдемо кворуму й у комітет увійдуть інші політики окрім тих, хто ходив на вибори з Тимошенко. Хотів би, щоб увійшли і Кириленко, і Яценюк, і Матвієнко, і Кличко", - сказав Гриценко.

За його словами, комітет може бути "платформою для об'єднання парламентських, позапарламентських сил та громадських організацій. Тих сил, які відчувають загрозу втратити Україну".

"Таким він може стати, коли до нього увійдуть усі опозиційні парламентські партії. Зараз практично ніхто з фракції НУ-НС не підписав акт про створення комітету. Це дуже серйозна проблема. Треба відновити втрачену довіру між політиками-демократами. Останні роки йшло серйозне протистояння, могли обманути один одного. А по принципових позиціях по-різному голосували. Потрібні комунікації. Будемо зустрічатись один з одним, переконувати", - розповів "нунсівець".

Гриценко зазначив, що такі консультації проходять постійно.

"Сьогодні були й далі будуть. Розуміємо, що нова влада окопується не на один місяць чи рік, а надовго. Вони поставили для себе завдання - затриматись у владі років на 20. Їхні шляхи дуже схожі на шлях Лукашенка. Така сильна монолітна влада може бути стримана від помилок тільки сильною опозицією та пресою. Своїми незграбними та грубими діями влада кожного дня додає аргументів для цього", - вважає нардеп.

Нагадаємо, що Гриценко відмовився поставити свій підпис під установчим актом Комітету захисту України через лідерські амбіції Юлії Тимошенко. Представники опозиції підписали акт учора.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко хоче рятувати Україну з Яценюком і Кириленком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути