четвер, 18 лютого 2010 14:01

Ані Лорак зніметься з Кіркоровим у фільмі про кохання (ФОТО)

Російський співак Філіп Кіркоров запросив Ані Лорак подивитися фільм "Кохання у великому місті-2". 17 лютого його прем"єру показали у столичному кінотеатрі "Україна".

Філіп Кіркоров разом з 2 охоронцями зустрів Ані Лорак біля входу. Поцілував її у щоку і подарував букет лілових троянд.

"Я такий радий тебе бачити! - сказав він українській зірці. - Я наче на побачення прийшов – з квітами. Наступний фільм "Кохання у великому місті-2" знімуть про мене. У ньому ми будемо грати разом з Кароліною, тому що вона найкраща".

"Я вже дала згоду на зйомки у продовженні стрічки", - повідомила кореспонденту Gazeta.ua Ані Лорак.

Фільм "Кохання у великому місті" знімав російський режисер Марюс Вайсберг. Головні ролі виконали Володимир Зеленський, Олексій Чадов, Віра Брежнєва та Світлана Ходченкова. Бюджет стрічки $3 млн. Фільм знімали у Москві і Таїланді.

Співачка Віра Брежнєва знімалася у стрічці, коли була на 7 місяці вагітності. На зйомки до Таїланду не поїхала.

"Мене звинувачували у тому, що я підвела знімальну групу, але це неправда. Ще на початку літа попередила режисера, що не зможу поїхати, бо це буде небезпечно для здоров"я дитини. Через це дещо переробили сюжет. Моя героїня та її чоловік (Олексій Чадов) сваряться і вирішують пожити окремо. Чадов їде до Таїланду разом з Анастасією Стоцькою, а я залишаюся у Москві", - розповіла вона.

За словами Кіркорова, режисер фільму Марюс Вайсберг запросив Стоцьку на цю роль після того, як побачив у журналі "Плейбой" її еротичну фотосесію.

"Я не просив його знімати Настю. Лише натякнув, що вона гарна актриса. Настя прийшла на кастинг і виявилася найкращою. Їй вдалося задовольнити режисера", - додав співак.

ФОТО: Наталія Чубенко, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зніметься з Кіркоровим у фільмі про кохання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути