Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 19:15

Ані Лорак зібрала під одним дахом своїх чоловіків (ФОТО)
6

Новоспечений дует, Тімур Родрігез і Ані Лорак, презентував київській публіці нове відео на пісню "Увлечение".

Презентація проходила в затишному кабаре одного з найбільш елітних готелів Києва.

Привітати Тімура і Лорак зібрався практично весь київський бомонд, починаючи від іменитих зірок українського шоу-бізнесу, закінчуючи політиками. Серед запрошених віп-гостей були помічені: Ірина Білик, Руслана, Наталія Могилевська, Асія Ахат і багато інших.

"Познайомити" з дуетом узявся особливий гість вечора, близький друг Кароліни - Філіп Кіркоров. Співак прибув на презентацію просто з сольника, що проходив цього ж дня в Палаці Україна.

- Я вже бачив те, що належить побачити вам, тому що на моєму концерті прем"єра сьогодні відбулася, - почав полум"яну промову Філіп Бедросович. - Сьогодні я маю дуже відповідальну місію - познайомити вас з дуетом, до якого маю якесь відношення, навіть у зв"язку з тим, що зустрівся з цією співачкою по-справжньому півтора роки тому і пройшов певний шлях довжиною в Євробачення.

Після хорошої порції компліментів на сцені з"явилися власне, винуватці торжества. Тімур Родрігез з ходу зізнався, що давно має почуття до Ані, причому далеко не платонічні.

- У мене був шанс! Тоді в Туреччині "Утреннюю звезду" не показували! І я теж маленький і чорненький! - жартував Родрігез.

Як виявилось, Тімур не тільки хороший гуморист, але і артист, який володіє відмінним вокалом. Особливо публіці припав до душі репертуар Lenny Kravitz"а у виконанні Тімура.

Ну і звичайно завершив програму хіт "Увлечение", який за короткий строк вже встиг полюбитися слухачам.

- Я дуже щаслива, що ми презентували цей дует. Сподіваюся, що нашим коханням і спільним захопленням ми обміняємося з кожним глядачем і слухачем, - звернулася до гостей щаслива Кароліна.

До речі, цього вечора Ані Лорак підтримував не тільки коханий чоловік Мурат.

- Дивіться всі, це ж історичний момент! - заявив колишній цивільний чоловік співачки Юрій Фальоса, коли обнявшись з Муратом, почав позувати на камери.

- А що тут такого- говорить Юрій. - Бізнес бізнесом, а кохання коханням. Мурат нормальний хлопець! Після їхнього весілля, де я теж був, ми з Кароліною майже щодня зідзвонюємося. І якби запропонувала, я б із задоволенням став хресним їхньої майбутньої дитини.

Що ж до дітей, Ані Лорак поки не береться робити точних прогнозів:

- Я намагаюсь не відповідати на такі питання, - говорить співачка. - Звичайно ж, мені хочеться дитину, а коли це трапиться, одному богу відомо. Я вважаю, що дитина - це не тема для піару.

Якщо тема дітей - закрита від громадськості, то про новий дует Кароліна готова говорити годинами.

- Все настільки швидко відбулося, адже буквально влітку ми записали пісню, і ось вже зняли, при цьому я встигла вийти заміж, з"їздити в тур, як я це встигла, сама не знаю, - сміється артистка.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зібрала під одним дахом своїх чоловіків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути