субота, 12 вересня 2009 15:10

Ані Лорак влаштувала мимовільний стриптиз для Родрігеса (ФОТО)

Співачка Ані Лорак, яка минулого місяця вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, влаштувала стриптиз на зйомках спільного кліпу з Тімуром Родрігезом.

- Це буде по-справжньому скандальне відео! - хвалилася зірка знайомим.

І дійсно, під час зйомок, деколи навіть за кадром, траплялися сцени, яких учасники процесу не могли представити навіть в найсміливіших мріях. У української співачки виявилась настільки відкрита сукня, що, коли Кароліна піднімала руки догори, вся знімальна група могла споглядати апетитні форми артистки.

- Лорак вибрала дуже відверте вбрання - у нього періодично опускався корсет, і тоді у нас з"являлася можливість помилуватися чарівними грудьми артистки, - захоплено поділилися учасники знімальної групи.

З Тімуром Родрігезом Лорак познайомив чоловік Мурат, і артисти відразу вирішили записати спільний дует "Захоплення". Весь день артисти трудилися над проектом. Тімур, який володіє багатою уявою, приміряв на себе образ Майкла Джексона. Лорак же зовні нагадувала заокеанську r"n"b-королеву Бейонсе.

- Зйомки йшли з раннього ранку і до пізньої ночі, - зізнався режисер кліпу Павло Худяков. - Працювати було важкувато - у Тімура і Кароліни дуже багата фантазія. Але ми постаралися реалізувати все із задуманого.

За матеріалами Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак влаштувала мимовільний стриптиз для Родрігеса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути