середа, 16 вересня 2009 17:20

Ані Лорак приміряла незвичний для себе образ (ФОТО)
6

Замість поїхати зі своїм чоловіком Муратом у весільну подорож, співачка Ані Лорак подалася у Москву. Там Кароліна проводила час із зовсім іншим чоловіком.

У столиці Росії Лорак знімалася в кліпі. Віднедавна Ані фактично взялася за розкрутку такого собі "шоумена Родрігеза". Саме з ним співачка створила пісню-дует.

А під час зйомок кліпу на згадану композицію з Кароліною експериментували стилісти -візажисти -дизайнери. Так, у відео артистка постає у п"яти образах.

Перший образ, у якому з"явиться Ані Лорак, - поп-діва у всім відомій сукні кутюр"є Роберто Каваллі.

Другим на черзі буде образ панк-рок жіночки. Для цього образу Кароліні зробили зачіску, яка за формою нагадує славнозвісний ірокез.

Граючи рок-діву, Ані танцюватиме на 12-сантиметрових підборах й у міні-шортах.

Четвертий образ Кароліни - образ жінки-кішки - дасть алюзію до співачки Бейонсе. Адже тільки у Бейонсе є таке саме вбрання "друга шкіра", яке створив для Кароліни Ігор Чапурін.

Родзинкою ж п"ятого образу стали масивні окуляри ручної роботи. Цей єдиний у світі екземпляр був створений стилістом зйомки спеціально для цього образу Лорак.

Всього на кліп було витрачено 18 знімальних годин, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак приміряла незвичний для себе образ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути