понеділок, 16 листопада 2009 13:59

Ані Лорак провела московський вечір з Кіркоровим (ФОТО)

 

Українська співачка Ані Лорак в Москві частий гість. У неї там багато друзів, серед яких зірки російського шоу-бізнесу Філіп Кіркоров та Тімур Родрігез. Так, під час останнього візиту до столиці Росії співачка провела вечір в компанії Кіркорова.

Звичайно, передувала цьому робота. Вдень співачка дала декілька інтерв"ю місцевим ЗМІ, в яких розповіла найсвіжіші новини: її участь в дитячому Євробаченні в ролі ведучої, дует з Тімуром Родрігезом і ротація кліпу "Захоплення" на всіх ТБ-каналах України та Росії.

Також Ані Лорак виступила на відкритті концертного залу в Кремлі після його реконструкції, де виконала баладу "Сонце", яка по праву може носити ім"я "100% хіт".

Але потім прийшов час для відпочинку. Разом з Філіпом Кіркоровим співачка відправилася до кінотеатру на фільм "Цар", де свою останню роль зіграв Олег Янковський.

"Фільм дуже цікавий, історичний про протистояння двох царів. Сильна, важка картина, але я рекомендую його всім подивитися", - заявила артистка після перегляду картини.

Також Ані Лорак взяла участь у фотосесії для двох журналів, після чого відправилася до Києва, де на неї чекали репетиції перед дитячим Євробачення, примірки і концерти.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак провела московський вечір з Кіркоровим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути