понеділок, 13 березня 2017 17:18

Білі апартаменти, які позитивно шокують своїм виглядом
8

Коли білий виглядає дорого
Фото: thelocal.se
Коли білий виглядає дорого
Коли білий виглядає дорого
Коли білий виглядає дорого
Коли білий виглядає дорого

Не варто боятися білих стін - переконані шведські дизайнери. Про це пише thelocal.se.

Попри те, що останніми роками люди максимально намагалися відійти від того, щоб фарбувати стіни у білий колір та обирали шпалери та фарби світлих відтінків, які комбінували між собою, дизайнери продовжують рекомендувати білий колір.

"Пофарбувати усі стіни в білий колір є простим способом освіжити вигляд дому за відносно невелику плату. Наприклад, якщо ви маєте дітей, які розмалювали стіни, таким чином ви просто наведете лад у своєму помешканні", - каже дизайнер інтер'єру Роджер Веймер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оформити дім в данському "щасливому" стилі хьюг

Білий обирають не лише з метою економії. Також для того, щоб можна було мати більшу свободу у виборі меблів та декорацій для будинку.

"Білий колір дозволяє обрати будь-який колір подушок, ковдр, горщиків з квітами та килимів. Якщо ви людина, яка не любить яскравих фарб, можете прикрасити дім зеленими рослинами - вони додадуть живості", - зазначає дизайнерка Лінда Абрахамсон.

Якщо ж фарбувати у білий колір не лише стіни, а й підлогу. Треба бути готовим до того, що прибирати таку поверхню досить важко.

"Нажаль, сувора правда полягає в тому, що забруднюється підлога, пофарбована набіло дуже швидко. Тому будьте готові, що доведеться підмальовувати плями маленькими щіточками. Коли обираєте фарбу для білого покриття, не дивіться тільки на вартість. Обирайте хороші, відомі марки", - рекомендує Роджер Веймер.

Зараз ви читаєте новину «Білі апартаменти, які позитивно шокують своїм виглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути