понеділок, 24 вересня 2012 14:09

В США будівельники виявили закинутий клуб садомазохістів
10

Фото: Фото: whas11.com

Під час підготовки до реконструкції старовинних будівель в історичному районі Віскі-Роу міста Луїсвілл (штат Кентуккі) робітники несподівано виявили в одному з підвалів покинутий садомазохистський клуб свінгерів. Судячи з ретро-інтер'єру, пустує він багато десятиліть, повідомляє whas11.com.

Заклад розташовувався на глибині двох поверхів. Будівельники знайшли на стіні величезний чорно-білу напис "LATEX" - так, очевидно, називався клуб. У темряві підвальних кімнат також виявлена ??серія химерних картин на сексуальну тематику. Збереглися і залишки деяких інструментів для "тортур": дерев'яна стійка з підголовником й іржавим ланцюгом, який накручується на барабан. Також знайдені покриті павутиною старовинні стільці, розкладена кушетка, таємничий шматок тканини і листи пластмаси, які ділили підвал на кімнати.

"Це найдивніша знахідка, з якою я за весь час своєї роботи стикався", - коментує керівник проекту реконструкції Грег Харріс. Передбачається, що його команда відремонтує фасади семи історичних будівель, повністю демонтувавши інтер'єри чотирьох з них.

До останнього часу у робітників не було доступу до деяких частин будівель, тому, можливо, попереду їх чекають ще якісь цікаві й таємничі відкриття.

Зараз ви читаєте новину «В США будівельники виявили закинутий клуб садомазохістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути