понеділок, 09 липня 2012 15:28

Книга Суворова про Карибську кризу вийде українською

  Віктор Суворов віднедавна вважає себе українським істориком
Віктор Суворов віднедавна вважає себе українським істориком

Нова книжка культового автора Віктора Суворова вийде українською мовою восени.

Віктор Суворов (Володимир Різун) — письменник, історик, дослідник, у минулому — розвідник, капітан ГРУ. Автор історичних бестселерів "Криголам", "Акваріум", "День "М". Ворог Радянського Союзу, заочно засуджений до розстрілу. Персона нон ґрата в пострадянських країнах.

Книжки Суворова, українця за походженням, видавалися мільйонними накладами російською, англійською, німецькою та іншими мовами. І лише українською, мовою батьківщини, він до сьогодні не перекладався.

Праці Суворова здійснили переворот в історії 20 століття, і попри те, що з ним постійно сперечаються представники офіційної російської науки, нікому не вдалося спростувати його висновків.

Нова книга Віктора Суворова — "Кузькіна мать" — виходить українською. Видавництво "Зелений пес" вже підписало ліцензійний договір з автором. Книжка побачить світ вже восени цього року. Це буде перше видання письменника рідною мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час акції "Вісла" у переселенців вилучали майно

Книга „Кузькіна мать" присвячена Карибській кризі, 50-ліття якої ми відзначаємо цього року. Ядерне протистояння Радянського Союзу та США тоді мало не поставило крапку у розвитку людської цивілізації.

„Кузькіна мать" – це не тільки крилатий вислів Хрущова, це ще й назва 50-мільйонної ядерної бомби, яку Радянський Союз підірвав на Новій Землі щоб залякати імперіалістів.

Найбільшому блефу в історії людства, яким було розташування на Кубі радянських ракет, людям, що врятували світ від загибелі, Берлінській стіні, яка постала того ж року присвячено книжку Віктора Суворова, який віднедавна позиціонує себе як „український історик".

Несподіваний погляд на події, живий фірмовий „суворовський" стиль, сміливість у поглядах – все те, до чого звикли шанувальники Суворова, ви побачите у новій книжці.

„Кузькіна мать" вийде у серії "Нетабачна історія", в якій минулого року була видана книга Габі Кьопп "Навіщо я народилась дівчинкою", присвячена сексуальним злочинам радянських визволителів у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Книга Суворова про Карибську кризу вийде українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути